Elämän värit (Kuolemattomat #6) - Alyson Noël6.92

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Sirpa Meripaasi. Sidottu.

YLILUONNOLLISEN IHANA KUOLEMATTOMAT-SARJA!

Voiko yksi päätös tuhota ikuiseksi tarkoitetun rakkauden? Voitettuaan vaarallisimman vihollisensa Ever ja Damen keskittyvät etsimään vastalääkkeen Damonin kehon vallanneelle myrkylle. Kiihkeä halua saada olla yhdessä johdattaa heidät Valonmaan synkkään sydämeen, jossa rakastavaiset saavat vihdoin tietää, miksi kohtalo repii heitä jatkuvasti erilleen. Mutta kun viimeinenkin salaisuus on paljastettu, Everin on tehtävä päätös, joka asettaa kaiken vaakalaudalle - jopa ikuisuuden.

Amerikkalaisen Alyson Noëlin menestyssarjaa on julkaistu jo 35 maassa, ja sen elokuvaoikeudet on myyty Summit Entertainment -filmiyhtiölle, joka on myös Twilightin tuottaja.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: marraskuu 8, 2013
Kustantaja: Otava
Tyylit: fantasia, nuoret
Alkuperäinen nimi: Everlasting
Arvosanalla: 6.92/10
Arvosanoja: 51
Muokattu: marraskuu 14, 2013

Kuolemattomat -kirjasarja

Voiko vuosisatoja kestänyt rakkaus voittaa tielleen tulevat uudet esteet? Kalifornialaiseen high school -maailmaan sijoittuva kuusiosainen menestyssarja on nautinnollinen sekoitus nykyaikaa ja maagisia iäisyysteemoja.
Punaiset tulppaanit (Kuolemattomat #1)7.06
Sininen kuu (Kuolemattomat #2)6.86
Varjojen maa (Kuolemattomat #3)6.40
Musta liekki (Kuolemattomat #4)6.86
Kirkas tähti (Kuolemattomat #5)6.74
Elämän värit (Kuolemattomat #6)6.92

Kirja-arvioita

6/10 |
huhtikuu 28, 2014
Onpahan nyt saatu tämäkin sekametelisoppa päätökseen. Ja... enpä tiedä mitä sanoisin. Toisin kuin parissa aiemmassa kirjassa, tässä päästiin ainaisen jahkailun sijaan taas kiinni toimintaan. Liiallisuuksiin venytetty kirjasarja saa ...
7/10 |
helmikuu 11, 2014
En oikein tiedä mitä tästä pitäs aatella, sillä tosta lopusta jäi vaan vähä sellanen kuva et koko sarja oli siitä että millon Ever ja Damen menee sänkyyn...:DD Oisin halunnut tietää mitä tapahtu myöhemmin, mutta oli toiki lopetus iha ...
8/10 |
helmikuu 03, 2014
Tätä kirjaa en suurella innolla odottanut, vaan ennemminkin halusin vain tietää kuinka Everin ja Damenin rakkaudelle käy. Täytyy sanoa että ainoastaan sarjan ensimmäinen kirja oli lupaava ja mielenkiintoinen. Useimmat keskivälin kirjat oli ...
7/10 |
joulukuu 04, 2013
Kirja oli sitä samaa mitä muutkin osat. Pidin kaikista kirjoista mutta mielestäni jonkilainen yhtäläisyys puuttuu... vähän kuin kirjailija aina hetken mielijohteesta alkaisi kirjoittaa jotakin uutta juonen käännettä.
9/10 |
joulukuu 01, 2013
Todella hyvä kirja. Itse olen silti pitänyt enemmän sarjan aiemmista osista. Loppua kohden kirja paranee aika paljon alkuun verrattuna.
8/10 |
lokakuu 13, 2014
Sisältää juonipaljastuksia