Dracula
Keskiarvo 2.83
2.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Dracula

Marv Wolfman, Gene Colan
Julkaistu: 2004
Alkuperäinen nimi: The Tomb of Dracula
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, sarjakuva, kokoelma

Legendaarinen vampyyrien ruhtinas Dracula on maannut haudassaan vuosikaudet, ja ihmiskunta on ollut turvassa hänen pahuudeltaan. Mutta kun Draculan kaukainen jälkeläinen Frank Drake saapuu perimäänsä linnaan Transsilvaniassa, hän herättää jälleen vampyyreistä julmimman... Dracula on taas vapaa tappamaan ja tuhoamaan! Maailma on kuitenkin muuttunut Draculan ajoista, ja Frank päättä tuhota esi-isänsä, ennen kuin tämä ehtii totutella nykypäivän tapoihin ja teknologiaan.

Ja niin alkaa henkeäsalpaava takaa-ajo halki Euroopan! Frank Draken rinnalle saapuvat vampyyrintappaja Van Helsingin jälkeläinen Rachel, neuvokas Quincy Harker sekä ärhäkkä Blade! Mutta onko heistäkään vastusta ovelalle ja häikäilemättömälle hirviölle, jonka verenjano ei tunne mitään rajoja...?

muokattu 19.11.2013

Muita kirjoja joista saatat pitää

The Walking Dead: Kolmas kirja (The Walking Dead, #3)The Walking Dead: Toinen kirja (The Walking Dead, #2)Rämeen olento: Viides kirja (Rämeen olento, #5)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)The Walking Dead: Seitsemäs kirja (The Walking Dead, #7)
Paikalla 2 jäsentä ja 48 vierailijaa
Valemor, Echramath
Uusin jäsen: Teo Stricher
Jäseniä yhteensä: 9860