Artemis Fowl: Tehtävä Pohjoisessa (Artemis Fowl - Sarjakuva, #2)
Keskiarvo 3.93
3.93 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (14)
Kirjahyllytilastot

Artemis Fowl: Tehtävä Pohjoisessa

Eoin Colfer
Julkaistu: 2010 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Arctic Incident: The Graphic Novel
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, sarjakuva, nuoret
Osallistu keskusteluun (viestejä 11 kpl)

Artemis Fowl ja hänen seikkailujensa uskollinen kirjaaja Eoin Colfer toivat tietoomme entuudestaan kokonaan tuntemattoman keijumaailman. Nuoresta iästään huolimatta lahjakas suurrikollinen Artemis on osoittanut päihittävänsä vaativatkin viholliset ylivoimaisella nokkeluudellaan.

Vuosien varrella on räjäytelty, törmäilty ja rysäytelty niin paljon, että suoraan sanoen on ihme, että Artemis ja Butler ovat selvinneet kaikesta ehjin nahoin. Nyt sarjakuvana ilmestyvä Artemis Fowl: Tehtävä pohjoisessa palauttaa elävästi mieleen, miten hiidet hankkivat energialähteekseen ihmisten keksimiä, mutta maan alla kiellettyjä kapistuksia. Siitäkään ei hyvää seurannut...

Komisario Holly Short päättää kaapata Artemis Fowlin heti kuulusteluihin. Hänen aikeistaan tietämätön Artemis on sillä välin saanut röyhkeän lunnasvaatimuksen: hänen kauan kadoksissa ollutta isäänsä pidetään vankina kaukana kylmässä pohjoisessa. Jäätävän haasteen edessä Artemis saa avukseen yllättävän liittolaisen.

Nelivärinen kirja on järjestyksessä jo toinen sarjakuvan muotoon siirretyistä Artemis Fowl seikkailuista. 

muokattu 26.11.2013

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ranma ½Yön saalistajat (Kaspar Keskiyö, #2)InuyashaLiikkuva linna 3 (Liikkuva linna, #3)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)

Kirja-arvioita (1)

w-a-r-i avatar
Kirjoittanut
3.0
Tämä oli melko samaa tasoa ekan sarjakuvan kanssa. Ihan mukavaa perusluettavaa, vaikka piirtotyyli ei olekaan lemppareitani.
Paikalla 42 vierailijaa
Uusin jäsen: Toni Kokkinen
Jäseniä yhteensä: 9728