Hurma (Langenneet enkelit, #4)
Keskiarvo 3.78
3.78 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (62)
Kirjahyllytilastot

Hurma

J. R. Ward
Julkaistu: maaliskuu 13, 2014 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi: Rapture
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: enkelit
Osallistu keskusteluun (viestejä 57 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

Mustan tikarin veljeskunta -vampyyrisarjan kirjoittajalta: Langenneet enkelit –sarjan odotettu neljäs osa!

Seitsemän kuolemansyntiä. Seitsemän pelastettavaa sielua. Langennut enkeli, jolla on kovettunut sydän, ja demoni, jolla on kaikki menetettävänään, käyvät säälimättömään kamppailuun toisiaan vastaan.

Caldwellilläislehden toimittaja Mels Carmichael kokee elämänsä järkytyksen, kun hän törmää autollaan tuntemattomaan mieheen paikallisen hautausmaan edustalla. Mies menettää muistinsa, ja Mels alkaa tutkia miehen taustaa, vain huomatakseen olevansa pian paitsi historian, myös intohimon pauloissa… Ja kun miehen muisti alkaa palautua, ymmärtävät he molemmat olevansa keskellä enkelien ja demonien välistä sotaa.

muokattu 20.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1)Himo (Langenneet enkelit, #2)Loppusoitto (Langennut enkeli, #4)Riitasointu (Langennut enkeli, #2)Kateus (Langenneet enkelit, #3)

Kirja-arvioita (3)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
3.0

Hmm, koukuttava tarina, mutta Jim ärsyttää henkilöhahmona. Mikä on tämä hänen pakkomielteensä tähän tyttöön? Häiritsee hänen projektiaan, en tykkää. 

Riley Charlotte avatar
Kirjoittanut
4.5
Hyvä kirja, ja kulki samaa polkua kun aiemmat tämän sarjan kirjat. Hurma oli myös kivan paksu kirja. Mels ja Matthias oli aivan täydellinen pari ja oli kivaa että Matthias tuli takaisin ja x-joukkojen jutut myös. Pakko sanoa että Devina on kyllä aika ärsyttävä ja inhottava. Aion kyllä lukea myös seuraavat Langenneet enkelit jatko-osat.
Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.0
Nyt kun alkoi tursuamaan kirjaston kirjoja ovista ja ikkunoista niin piti laittaa Lohikäärmetanssi syrjään ja pienentää pinoa vähän tässä välissä. Hurma on jälleen kerran taattua Wardin laatua. Ei niin loistavaa kuin BDB, mutta jotenkin tuntee olevansa samassa maailmassa ja se on kotoista. Hahmot eivät ole tähän mennessä päässeet niin lähelle sydäntäni kuin kirjailijan toisessa sarjassa, mutta viihdyn kyllä näiden kirjojen seurassa siitäkin huolimatta, että nämä ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 17 vierailijaa
FreakyMike
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455