Ilmestyskirjan täti
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (6)
Kirjahyllytilastot

Ilmestyskirjan täti

Anu Holopainen
Julkaistu: huhtikuu 17, 2014 (Myllylahti)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: mainstream, maaginen realismi
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 4 kpl)

Kansi: Satu Kontinen. Sidottu, kansipaperi.

Satiirisen hauskaa chick litiä, joka ottaa kantaa yhteiskunnalliseen ilmiöön ja ripauttaa joukkoon hyppysellisen maagista. Outoa? Kyllä. Mahdotonta? Ei!

Airi Kivikko rakastaa miehensä sukua, mutta Lampisten musta lammas, omalaatuinen ja suorasukainen Liila-täti käy Airin hermoille. Liilan tuottaman mieliharmin lisäksi hoitovapaalta töihin paluu ei suju aivan toiveiden mukaan; alkaa tapahtuaa ikäviä ja ennen pitkää suorastaan merkillisiä asioita.

Yrityskaupat, nurkissa hiippailevat konsultit sekä yt-neuvottelut aiheuttavat epävarmuutta ja ahdistusta, jonka Airi heijastaa samalla työpaikalla mellastavaan Liila-tätiin ja kaataa ryöppynä kotirumbaa pyörittävän puolison niskaan. Mutta miksi työkaverit ja Lampisten suku eivät näe Liilaa samalla tavalla kuin Airi?

Anu Holopaisen romaani kuvaa terävästi kovan työkulttuurin vaikutuksia tavallisen ihmisen elämään sekä kahden erilaisen naisen törmäyskurssia. Ilmestyskirjan täti naurattaa tai kauhistuttaa, mutta kylmäksi hän ei jätä. Paitsi jos suunnittelet jotakin ikävää hänen työtovereilleen…

muokattu 22.08.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

MuurahaispuuLuoja lasta auttakoonHevosen tajuNainen joka sai siivet selkäänsä ja muita kertomuksiaHammasrattaat

Kirja-arvioita (1)

Reta Anna Maria avatar
Kirjoittanut
3.5
Erittäin hauskaa luettavaa, mutta kovin suuria maagisia elementtejä ei kannata jäädä odottamaan. Tulkitkoon kukin miten tahtoo.
Paikalla 1 jäsen ja 55 vierailijaa
Konsta Korpijaakko
Uusin jäsen: Doora
Jäseniä yhteensä: 9858