Muumit: Sarjakuvaklassikot VII (Muumit: Sarjakuvaklassikot, #7)
Keskiarvo 3.94
3.94 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Muumit: Sarjakuvaklassikot VII

Lars Jansson
Julkaistu: helmikuu 26, 2014 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, sarjakuva, kokoelma
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 11 kpl)

Suomentanut Juhani Tolvanen. Sidottu.

Parantavaa naurua - nautittavaksi annos päivittäin!

Pilkettä silmäkulmaan ja oivalluksia älynystyröille neljän sarjakuvan mitalla! Lars Jansson tarjoaa taas täyden kattauksen humanismia ja huikeaa huumoria.

Muumit uudisasukkaina -sarja on terävä satiiri yhteisöjen vallankäytöstä. Osansa saavat kaikki valtiomuodot ja aina välillä tarvitaan Muumimamman käytännön järkeä pitämään asiat kohdallaan. Muumipeikko ja partiolaiset irrottelee shakespearemaisten lemmenjuonien viidakossa, ja Muumipeikko maanviljelijänä hykerryttää muikeilla kliseillä maalaiselämän ihanuudesta. Yhtä hervotonta on meno Muumipeikko ja kullankaivajat -sarjassa, joka ruotii viestinnän ja kuullun ymmärtämisen kiemuroita. Naura mukana!

Lars Jansson (1926–2000) käsikirjoitti ja piirsi Muumi-sarjakuvia lähes 16 vuoden ajan, 1959-luvulta alkaen. Hänen huumorinsa on muumimaisen hauskaa ja älykästä.

muokattu 01.11.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Muumit: Sarjakuvaklassikot IV (Muumit: Sarjakuvaklassikot, #4)Väinämöinen: Hollywoodin lumoissaMuumit: Sarjakuvaklassikot IX (Muumit: Sarjakuvaklassikot, #9)Muumit: Sarjakuvaklassikot VIII (Muumit: Sarjakuvaklassikot, #8)Habibi
Paikalla 37 vierailijaa
Uusin jäsen: Toni Kokkinen
Jäseniä yhteensä: 9728