Panoksena sielu (Kvanttipainovoima, #2)
Keskiarvo 3.39
3.39 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (27)
Kirjahyllytilastot

Panoksena sielu

Justina Robson
Julkaistu: heinäkuu 22, 2014 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Selling Out
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, fantasiaurbaani fantasia
Avainsanat: tieteisfantasia

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Kaisa Ranta. Kannen kuva: Dmitro Tolokonov. Sidottu.

Sitten vuoden 2015 kvanttiräjähdyksen ihmis­kunta on elänyt rinnan muun muassa hal­tioiden, demonien, haamujen ja elementaa­lien kanssa. Myös erikoisagentti Lila Black on kokenut kovia: Hänen perheensä luulee häntä kuolleeksi. Hänen kehonsa on huippuaseis­tettu, tekoälyllä varustettu koneisto. Hänen rinnassaan elelee kuollut haltia. Hänen poika­ystävänsä on menestynyt haltiarocktähti, joka on puoliksi demoni.

Muuta hän ei kaipaakaan kuin työtehtävää helvetissä.

Demonit ovat aistillisia, väkivaltaisia, vallanhimoisia, arvaamattomia ja huvittelun­ haluisia. Lilan niskaan satelee naimatarjouksia, salamurhayrityksiä ja haasteita kaksintaistelui­hin, mutta Demonia osoittautuu jopa moni­ mutkaisemmaksi kuin Lila on kuvitellut...

Justina Robsonin uusi kirjasarja keittää scifistä, fantasiasta, chick litistä ja agenttiromaanis­ta keitoksen, joka ei päästä otteestaan.

muokattu 24.11.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Nova 2017 -antologia (Nova-antologiat, #4)Missä junat kääntyvät (Portti-kirjat, #4)Kiima: Eroottisia tarinoitaKipinä tuhkasta: Nuorten novellitimanttejaPikku Lallin tähtimaailma

Kirja-arvioita (2)

Janski_ avatar
Kirjoittanut
3.0
Tämä kirja oli mielestäni sekava, enkä pitänyt siitä lainkaan niin paljon kuin ensimmäisestä osasta. Lukemisen arvoinen sen silti oli.
Wanderer avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirjan maailma on upea ja häkellyttävä. Ensimmäisessä osassa raapaistiin vain maailman pintaa, nyt se laajenee ja syvenee uskomattomaksi. Fantasiassa varsin tavanomaisista hahmoista, keijuista, haltioista ja demoneista, on luotu jotain paljon suurempaa ja monimutkaisempaa kuin nimi antaisi ymmärtää. Demonia ja itse demonit ovat yliampuvan kiihkeitä ja väkivaltaisia, ja silti niin uskottavia. Kun asiaa rupeaa miettimään, niin ei tässä varsinaista ole juonta, vaan kirjassa ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 50 vierailijaa
Salka
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559