Iltahämärä (Soturikissat: Uusi profetia, #5)
Keskiarvo 4.35
4.35 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (72)
Kirjahyllytilastot

Iltahämärä

Erin Hunter
Julkaistu: maaliskuu 25, 2014 (Art House)
Alkuperäinen nimi: Twilight
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Mitä vaaroja vaanii iltahämärän varjoissa?

Klaanikissat ovat tutustumassa uusiin revii­reihinsä järven ympärillä. Elämä uudessa ko­dissa ei ole kuitenkaan auvoisaa. Entiset liit­tolaiset käyttäytyvät ihmeen vihamielisesti, ja klaanien väliset kuilut syvenevät.

Tulitähden tyttäret ovat kumpikin vai­keiden päätösten edessä: Lehtilampi joutuu valitsemaan parantajankutsumuksensa ja kielletyn rakkauden välillä, ja Oravaliidon epäilykset Vatukkakynnen petollisuudesta uhkaavat heidän välejään lopullisesti. Valitsi­vat he miten vain, heidän ratkaisuillaan saat­taa olla vaikutusta Myrskyklaaniin lukuisien sukupolvien ajan.

Kun yllättävä vihollinen hyökkää, kissojen on ponnisteltava kaikin voimin ja uhraudut­tava toistensa puolesta. Kenen on tullut aika päättää taipaleensa klaanissa ja lähteä Hopea­hännän metsästysmaille?

Uusi profetia on toinen soturikissojen seik­kailuista kertova sarja. Iltahämärä on sarjan viides osa.

muokattu 13.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Neljäs oppilas (Soturikissat: Tähtien enne, #1)Pimeyden joki (Soturikissat: Kolmikon mahti, #2)Sinitähden tarina (Soturikissat-erikoisseikkailut, #3)Klaanien laki (Soturikissat: Klaanien kirjat, #2)Väärätähden lupaus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #4)

Kirja-arvioita (9)

Soturiorava avatar
Kirjoittanut
4.5
Aivan ihana kirja. Soturikissat on kyllä parhaita. Muuten täydellinen kirja, mutta Oravaliidon ja Vatukkakynnen riita ja Soturilain hiirenaivoisuus (siinä kohtaa, kun Lehtilampi ei voi rakastua kehenkään) ärsytti hirmuisesti. Mutta toisaalta ilman niitä kirja olisi ollut todella tylsä. "Yllättävän vihollisen" kanssa käyty taistelu oli todella jännittävä. Plussaa siitä. Tekee mieli aloittaa seuraava kirja heti ja onneksi se on nyt mahdollista. Suosittelen kirja lämpimästi!!!
Lilli Pii avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Yö (Eit) avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirja oli mielestäni hyvä ja viihdyttävä. Sain sekä nauraa, että itkeä kirjan aikana. En osaa sanoa oliko parempi tai huonompi kuin edelliset kirjat, tykkään melkolailla kaikista ja jään odottamaan jo jatkoa.
lolde avatar
Kirjoittanut
3.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Soturikissat-fani03 avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Yllatuus avatar
Kirjoittanut
5.0
Hieno hyvä juoni kaikki kohdallaan ja vihdoin kissat löysivät uuden kotinsa. Hyvä kirja pitää hankkia kotiin myös erikoisseikkailut ja uusi profetia. vielä tässäkin vaiheessa päähenkilöiden vaihdos harmittaa.
Jokke avatar
Kirjoittanut
5.0
Paras kirja koko uusi profetia sarjasta! Tarinassa oli erittäin yllättäviä käänteitä ja jatkuvaa jännitystä. En ole tyytymätön mihinkään kohtaan. Kirja kuitenkin sisälsi surullisimman tapahtuman sinitähden kuoleman jälkeen :(
Nage avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirja oli ihan hyvä ja toivon että Vatukkankynnen ja Oravaliidon sopu nyt jatkuu ja ne sopisivat kokonaan.
BlackRose99 avatar
Kirjoittanut
5.0
Ihana sarja!!!Odotan innolla seuraavaa.
Paikalla 58 vierailijaa
Uusin jäsen: Doora
Jäseniä yhteensä: 9858