'J.V.J,.. (Sillage, #5)
Keskiarvo 3.20
3.20 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (10)
Kirjahyllytilastot

'J.V.J,..

Philippe Buchet, Jean-David Morvan
Julkaistu: 2012 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Ma vie pour les miens
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 9 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2002. Tarina: Jean David Morvan. Kuvitus ja värit: Philippe Buchet. Suomentanut: Lauri Narinen. Sidottu.

Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avaruuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä Sillage, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, joista he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Lukuisien seikkailujen jälkeen Navis ei ole vieläkään löytänyt omaa rotuaan, onneksi hänen ystävänsä ovat koonneet ihmisten kulttuurista näyttelyn. Kesken näyttelyn avajaisten Sillagen rauhaa ravistelevat järkyttävät pommi-iskut, joilta ei ole turvassa edes alusten päällystö. Myös Navis joutuu terroristien maalitauluksi, mutta totuus hirmuteoista ei ole niin mustavalkoinen kuin ensin saattaisi kuvitella.

Albumin nimi on ftorossien kieltä ja tarkoittaa ”Elämäni omieni puolesta”.

muokattu 02.06.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hammasrattaat (Sillage, #3)Incal: Edeltävien aikojen kirjatSaga: Kolmas kirja (Saga, #3)Planetes. Osa 4 (Planetes, #4)Ufoja Lahdessa
Paikalla 1 jäsen ja 28 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Gabriel
Jäseniä yhteensä: 9458