Maailmojen sota (Sillage, #6)
Keskiarvo 2.91
2.91 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (11)
Kirjahyllytilastot

Maailmojen sota

Philippe Buchet, Jean-David Morvan
Julkaistu: 2012 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Artifices
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 9 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2003. Tarina: Jean David Morvan. Kuvitus ja värit: Philippe Buchet. Suomentanut Lauri Narinen. Sidottu.

Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avaruuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä Sillage, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, joista he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Navis ja Snivel tekevät pakkolaskun planeetalle ARR.501 ja joutuvat kauhukseen keskelle täydellistä hävitystä. Maailmaa ravistelee sota, jossa vastakkain ovat robottimaiset mekat ja hieman jyrsijöitä muistuttavat gunjinnit. Pian selviää, että sotaa on käyty niin kauan kuin planeetan asukkaat kykenevät muistamaan. Voiko Navis auttaa lopettamaan sodan, kun osapuolet eivät ole rauhasta kuulleetkaan?

muokattu 02.06.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rämeen olento: Toinen kirja (Rämeen olento, #2)Hammasrattaat (Sillage, #3)Planetes. Osa 4 (Planetes, #4)Saga: Viides kirja (Saga, #5)Planetes. Osa 3 (Planetes, #3)
Paikalla 31 vierailijaa
Uusin jäsen: Gabriel
Jäseniä yhteensä: 9458