Vankila (Sillage, #7)
Keskiarvo 3.17
3.17 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Vankila

Philippe Buchet, Jean-David Morvan
Julkaistu: 2013 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Q.H.I.
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 9 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2004. Tarina: Jean David Morvan. Kuvitus ja värit: Philippe Buchet. Suomentanut Mirka Ulanto. Sidottu.

Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avaruuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä Sillage, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, joista he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Navis tarvitsee RibWundin apua selvittääkseen, ketkä ovat Sillagea jäytävän planeettabisneksen takana, mutta vankila-alus, jolle RibWund on suljettu, on täydellisessä kaaoksessa! Vankilaan tunkeutuminen on ehdottomasti kielletty, mutta se ei sankaritarta hidasta. Sisäpuolella hän huomaa pian, ettei ole varautunut kohtaamaan nän raakaa väkivältaa. Navis joutuu taistelemaan henkensä edestä, mutta oppii samalla lisää vartaloaan raidoittavista vaaleista kuvioista. Pääseekö Navis ulos elosa vai kuoleeko hän vankina?

Navis saapuu vihdoinkin vankila-alukselle tapaamaan RibWundia mutta siellä onkin mellakka. Navis epäilee sen olevan vain salamurhan peitteenä ja tunkeutuu biologisten tappajakoneiden ohi sisälle ystävänsä luo. Vankilan lääkäri kertoo kaukaisesta kohtaamisesta olentojen kanssa, joihin ei voi saada psionista yhteyttä samoin kuin ei Navis'seen.

 

(muokattu 02.06.2014)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Saga: Viides kirja (Saga, #5)Hammasrattaat (Sillage, #3)Ufoja LahdessaSaga: Kuudes kirja (Saga, #6)Rämeen olento: Viides kirja (Rämeen olento, #5)
Paikalla 1 jäsen ja 63 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Hapanrapakko
Jäseniä yhteensä: 8802