Ihmisluonto (Sillage, #8)
Keskiarvo 3.36
3.36 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Ihmisluonto

Philippe Buchet, Jean-David Morvan
Julkaistu: 2013 (Egmont)
Alkuperäinen nimi: Nature Humaine
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 9 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2005. Tarina: Jean David Morvan. Kuvitus ja värit: Philippe Buchet. Suomentanut Mirka Ulanto. Sidottu.

Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avaruuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä Sillage, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, joista he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Masentunut Navis lähtee etsimään ihmisiä, jotka Snivel uskoo paikantaneensa alueelle, joka on kaukana ja vaarallinen. Navis ei ole ennenkään pelännyt vaaroja, ja niin hän matkaa urheasti kohti suurta tuntematonta. Pääseekö hän viimein näkemään silmästä silmään, millainen ihmisluonto todellisuudessa on?

muokattu 02.06.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Planetes. Osa 4 (Planetes, #4)Rämeen olento: Toinen kirja (Rämeen olento, #2)All You Need Is Kill #1 (All You Need Is Kill, #1)Rämeen olento: Kuudes kirja (Rämeen olento, #6)Saga: Seitsemäs kirja (Saga, #7)
Paikalla 1 jäsen ja 26 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Gabriel
Jäseniä yhteensä: 9458