Riivaus (Langenneet enkelit, #5)
Keskiarvo 3.92
3.92 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (52)
Kirjahyllytilastot

Riivaus

J. R. Ward
Julkaistu: toukokuu 15, 2014 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi: Possession
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: enkelit
Osallistu keskusteluun (viestejä 57 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

Seitsemän kuolemansyntiä. Seitsemän pelastettavaa sielua. Langennut enkeli, jolla on kovettunut sydän, ja demoni, jolla on kaikki menetettävänään, käyvät säälimättömään kamppailuun toisiaan vastaan.

Cait Douglass on juuri saanut särkyneen sydämensä parannettua, kun hänen tielleen osuu kaksi aistikasta miestä. Nämä miehet repivät Caitia ja tämän sydäntä eri suuntiin, eikä Cait tiedä mihin suuntaan lähtisi – ja minkälaisia kohtalokkaita seuraamuksia hänen valinnallaan saattaa olla.

Langennut enkeli Jim Heron puolestaan valmistautuu sotaan, mutta hän on vaarantaa kaiken tekemällä sopimuksen paholaisen kanssa. Heronin pakkomielle viattomaan, Helvettiin joutuneeseen olentoon on saattaa hänet sivupolulle pyhästä tehtävästään…

muokattu 20.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kesytön (Susiraja, #1)Pimeyden rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #1)Langennut enkeli (Langennut enkeli, #1)Väristys (Väristys, #1)Liekki (Liekki-trilogia, #1)

Kirja-arvioita (3)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.0
Tässä kirjassahan kuviot alkaa mennä jo mielenkiintoiseen suuntaan kun kuvaan astuu kolmiodraamaa ja joutuu vähän miettimäänkin, että mikäs tässä on jutun juju ennen kuin yllättäviä juttuja paljastuu kirjan loppu puolella. Itseasiassa juonessa tapahtuu useampikin yllättävä ja merkittävä käännös tässä kirjassa, joka oli kyllä jotenkin todella mielenkiintoinen lukukokemus kun mietitään päähenkilöitä, helvetistä palaavaa kaunotarta ja Jimiä, jolla tuntuu olevan ... (lisää)
_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
3.0

Tarina alkaa tiivistyä kohti loppuratkaisua, koukuttavaa! Viittaukset Mustan tikarin veljeskuntaan olivat plussaa, kun taas päähenkilö-Jimin sekoilut eivät. Miten tämä sotku mahtaa päättyä?? 

Nage avatar
Kirjoittanut
4.0
Jim oli kieltämättä tässä kirjassa ihan pihalla, joka oli raivostuttavaa. Olen myös aina vihannut Sissya ja nyt kun se oli tässä... No onneksi Jim ryhdistäytyi lopussa, jote toivon että ens kirjassa Jim on taas hyvin mukana. Muuten itseasiassa pidin kirjasta paljon. Muut hahmot oli kivoja ja pidin varsinkin kirjan parista paljon.
Paikalla 38 vierailijaa
Uusin jäsen: Matti
Jäseniä yhteensä: 9885