Tunnel Ground: Maanalainen aamunkoitto
Keskiarvo 3.33
3.33 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Tunnel Ground: Maanalainen aamunkoitto

Topi Koivisto, Tapio Miettinen
Julkaistu: syyskuu 2013 (Like)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, sarjakuva
Avainsanat: kotimainen, videopeli

Kuvitus: Topi Koivisto ja Tapio Miettinen. Nidottu.

”Ehkä pimeys onkin ainoa totuus. Valo on ailahteleva, se häviää jos annat sille vähäisenkin mahdollisuuden. Kenties olemassaolomme on yhtä häilyväistä, välkymme todellisuudesta sisään ja ulos tietämättä missä olemme olleet ja kuinka kauan.

Maailmanlaajuinen tuho jättää jälkeensä aution ja synkän maan. Uusi robotin- ja ihmisenkaltainen laji ajautuu äärirajoille vaativassa ympäristössä. Pimeydessä se kohtaa omat haamunsa ja on valmis kiroamaan luojansa. Lopulta taistelu on väistämätön - mutta mitä vastaan ja kenen puolesta se tosiasiassa käydään? Mihin asettuvat tietoisuuden ja todellisuuden häilyvät rajat?

Dystooppinen Tunnel Ground on myös mobiilipeli, jota on saatavilla muun muassa App Storesta.

 

muokattu 01.11.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Valkoiset arvet (Neon Genesis Evangelion, #3)Rämeen olento: Neljäs kirja (Rämeen olento, #4)Gunnm 8: BarJackin sotakronikkaMatka maan uumeniin (Yoko Tsuno, #1)Viesti ikuisuuteen (Yoko Tsuno, #5)

Kirja-arvioita (1)

Nafisan avatar
Kirjoittanut
3.5
Valo ja pimeys, toivo ja masennus ovat kaksi teoksessa vahvasti esillenoussutta vastakkaista paria. Yksinäinen vaeltaja, tarinan päähenkilö, etsii pimeistä tunneleista varaosia, joilla korjata metallista vartaloaan. Välillä tämä hahmo löytää valon tai ihmettelee muinoin kuolleita ihmisiä. Koivisto & Miettinen kaksikon tuhon jälkeiseen maailmaan sijoittuva sarjakuva on tummasävyinen. Se on synkkä niin värimaailmaltaan kuin teemaltaankin; ihminen ja kone yhdistyvät. ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 54 vierailijaa
LordStenhammar, neri
Uusin jäsen: jouko Salonen
Jäseniä yhteensä: 9388