Myrsky (Viimeinen, #1)
Keskiarvo 5.00
5.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Myrsky

Thomas Sand
Julkaistu: joulukuu 2013 (Kanttarelli Publishing)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasynkkä fantasia, seikkailu
Avainsanat: kotimainen

Ilmestynyt ensin sähkökirjana 2012. Nidottu.

Monikansallinen tutkimusalus ajautuu Grönlannin edustalla epätavallisen rajuun myrskyyn, jonka loputtua mikään ei ole ennallaan. Yhteydet muuhun maailmaan katkeavat täydellisesti, eikä tähtitaivaskaan näytä oikealta. Alus löytää maata, mutta miehistölle käy pian selväksi, etteivät he ole Grönlannissa. Aluksen miehistö joutuu ankaraan selviytymistaisteluun samanaikaisesti sekä tutunoloisessa, että oudossa maailmassa, missä mikään ei ole aivan sitä, miltä se näyttää. Kuolleilla kukkuloilla liikkuu vaitelias hahmo, joka kansansa viimeisenä vartioi ikivanhaa ja mahdollisesti tappavaa salaisuutta. Tutkimusaluksen saapuminen käynnistää tapahtumien ketjureaktion, jossa panokset ovat kovat, mutta kukaan ei tiedä mikä tai kuka peliä lopulta pelaa.

Myrsky on Viimeinen-sarjan ensimmäinen osa.

muokattu 27.09.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Lumottu lelutehdas (Haavekaupunki, #2)Katmandun Kobrakuningas (Lampun lapset, #3)Caapparin kääty (Roistoakatemia, #1)Loukkupoika (Loukkupoika, #1)Labyrinttitaistelu (Percy Jackson, #4)

Kirja-arvioita (1)

karivaan avatar
Kirjoittanut
5.0
Jumankauta, suomalainen "King" Viime vuonna luin Myrskyn, nyt ostin Aamun. Ihan mulle tuntematon veijari, vaan toivon hänen kirjoittavan piiiitkiä romaaneita vielä kymmeniä!
Paikalla 3 jäsentä ja 44 vierailijaa
Pisania, Jukuke, Kiiuski
Uusin jäsen: Toni Vilkkinen
Jäseniä yhteensä: 9368