Hurjien tarinoiden talo (Hurjien tarinoiden talo, #1)
Keskiarvo 3.78
3.78 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (47)
Kirjahyllytilastot

Hurjien tarinoiden talo

Chris Columbus, Ned Vizzini
Julkaistu: huhtikuu 9, 2014 (Otava)
Alkuperäinen nimi: House of Secrets
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2013. Kuvittanut Greg Call. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Sidottu.

Kertomaton historia. Suvun salainen perintö. Musta magia. Koukuttavassa tarinassa hurjat juonenkäänteet seuraavat toistaan.

Sisarukset Brendan, Cordelia ja Eleanor Walker muuttavat vanhempineen salaperäiseen vanhaan taloon, jonka on omistanut aiemmin fantasiakirjailija Denver Kristoff.

Pian lapset saavat selville sukuunsa liittyvän salaisuuden, johon liittyy mustaa magiaa. He joutuvat huiman seikkailun pyörteisiin, kadotuksiin Kristoffin kirjojen fantasiamaailmaan, jossa he kohtaavat kostonhaluisen noidan, luurankomerirosvoja ja hyväsydämisen jätin.

Riittääkö sisaruksilla urheutta taistella tiensä kotiin uskomattomien juonenkäänteiden keskeltä?

muokattu 10.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Historian vartijat: Circus Maximus (Historian vartijat, #2)Lumottu lelutehdas (Haavekaupunki, #2)Ylismaan Gregor (Alismaan tarinat, #1)Taikajengi ja viekas vatsastapuhuja (Taikajengi, #3)Mestarin kosto (W.A.R.P., #3)

Kirja-arvioita (5)

Matti Karjalainen avatar
Kirjoittanut
1.5
Chris Columbuksen luulisi tietävän jotakin fantasiagenrestä, onhan hän ohjannut mm. kaksi ensimmäistä Harry Potter -elokuvaa ja Rick Riordan-filmatisoinnin Salamavaras sekä käsikirjoittanut Gremlins-kauhukomedian. Nyt hän on yhdessä Ned Vizzinin kanssa kirjoittanut myös nuortenkirjan nimeltään Hurjien tarinoiden talo (Otava, 2014). Wikipedian mukaan se perustuu keskeneräiseen käsikirjoitukseen, josta sitten katsottiin paremmaksi muokata kirja. Apua kaksikko sai itseltään J.K. ... (lisää)
Myrsky10 avatar
Kirjoittanut
4.0
Ehdottomasti hyvä ja koukuttava kirja. Aika erilainen mitä yleensä luen, mutta lukeminen kyllä kannatti. Kirja vaikuttaa välillä jopa sekavalta, mutta ei loppujen lopuksi ole sitä kuitenkaan.
Nokka10 avatar
Kirjoittanut
5.0
Tätä lukee hyvin mielin, ja joissain kohdin jännittyneenäkin. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka tykkäävät lukea hyviä fantasia/seikkailu kirjoja.
Leijonamieli avatar
Kirjoittanut
5.0
Mahtava ja kutkuttava kirja. ^^ Suosittelin hyvillä mielin lukemaan
zaza avatar
Kirjoittanut
4.5
Tätä kirjaa en lue itse, vaan ystäväni likee sitä minulle joskus, kun tapaamme... Se on hauskaa, koska ei tarvitse keskittyä itse lukemiseen, vaan kokonan tarinaan, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Minusta kirja on erittäin hyvä, parempi kuin edes luulin kannen perusteella. Kirjassa on sopivasti jännitystä ja huumoria, ja varsinkin pikku Eleanor on suloinen.<3
Paikalla 33 vierailijaa
Uusin jäsen: Patrik Beshar
Jäseniä yhteensä: 9734