Hobitti: Viiden armeijan taistelu. Kuvitettu opas
Keskiarvo 3.21
3.21 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Hobitti: Viiden armeijan taistelu. Kuvitettu opas

Jude Fisher
Julkaistu: marraskuu 13, 2014 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Visual Companion
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirjatietokirjat elokuvista
Avainsanat: elokuva, keski-maa

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Mikael Ahlström. Sidottu.

Hobitin tarina huipentuu päätöselokuvassa! 

Peter Jacksonin kolmannen ja viimeisen Hobitti-elokuvan virallinen opaskirja kertoo kaiken olennaisen sen sankareista ja tapahtumapaikoista.

Suomen ja maailman katsotuimpien elokuvien joukkoon nousseen valtavan elokuvatrilogian loppuhuipennus Hobitti – Viiden armeijan taistelu saa ensi-iltansa joulukuussa 2014. Tämä virallinen kuvitettu opas antaa esimakua elokuvan silmiä hivelevästä kuvaloistosta ja toimii pysyvänä muistona faneille mahtavasta elokuvaelämyksestä. Tervetuloa vielä kerran Keski-Maan jylhiin maisemiin valkokankaalla!

muokattu 24.06.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Verikekkerit: Kauhun käsikirjaKylmän sodan pelkoja ja fantasioita: Muukalaisten invaasio 1950-luvun yhdysvaltalaisessa tieteiselokuvassaMusta peili: Kauhuelokuvan kehitys Prahan ylioppilaasta PoltergeistiinHobitti: Odottamaton matka. Kuvitettu opasTim Burton on Tim Burton

Kirja-arvioita (1)

Pyrexia avatar
Kirjoittanut
2.5
Tämä Hobitti: Viiden armeijan taistelu, kuvitettu opas oli mielestäni huonoin näistä kuvitetuista oppaista. Tässä ei tullut mielestäni mitään uutta, se ei kertonut tulevasta elokuvasta oikeastaan yhtikäs mitään, vaan keskittyi melkein samoihin aiheisiin joita käsiteltiin jo aikaisemmissakin oppaissa. Tietysti, jos elokuva on pelkästään sodalla mässäilyä, niin kirjaa voi olla vaikea tehdä kyseisestä elokuvasta.
Paikalla 2 jäsentä ja 50 vierailijaa
Aurinkotuuli, Emmis
Uusin jäsen: Aurinkotuuli
Jäseniä yhteensä: 9857