Uinuvien kirjojen labyrintti
Keskiarvo 3.46
3.46 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (23)
Kirjahyllytilastot

Uinuvien kirjojen labyrintti

Walter Moers
Julkaistu: elokuu 21, 2014 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Das Labyrinth der Träumenden Bücher
Käännetty englanniksi: The Labyrinth of Dreaming Books
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Osallistu keskusteluun (viestejä 5 kpl)

Uinuvien kirjojen labyrintti: Romaani Zamoniasta. Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Marja Kyrö. Tekijän kuvittama. Sidottu, kansipaperi.

Uhkarohkeat lukijat, tervetuloa tarunhohtoiseen Kirjalistoon, Uinuvien kirjojen kaupunkiin!

Tarinanikkari von Mythenmetz lähtee salaperäisen kirjeen innoittamana katsomaan miltä Kirjalisto nyt näyttää. Edellisestä vierailusta on 200 vuotta.

Mythenmetz saa haltuunsa pahamaineisten katakombien kartan, ja suuri seikkailu alkaa. Kirjat voivat johtaa hulluuden partaalle, ne pystyvät haavoittamaan, myrkyttämään ja surmaamaan, mutta myös murtamaan vanhat kaavat ja opettamaan elämää.

muokattu 30.10.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tuulien koti (Vuorileijonan varjo, #8)Odininlapsi (Korpinkehät, #1)Auringonnousu (Soturikissat: Kolmikon mahti, #6)Iltahämärä (Soturikissat: Uusi profetia, #5)Langenneiden enkelten kaupunki (Varjojen kaupungit, #4)

Kirja-arvioita (2)

Brea-Marie avatar
Kirjoittanut
2.0
Ihan mukava kirja, mutta muuttuu aika pitkäveteiseksi nopeasti. Alku on mielenkiintoinen ja antoi odottaa parempaa kirjaa. Myös ihan loppu oli hyvä ja tuli aika yllättäen pitkään jatkuneen tylsyyden jälkeen. Kirjasta jäi päällimmäisenä mieleen melkein tietokirjamainen kerronta monissa kohdissa. Alussa olleet hiukan jännittävämmät kohdat muuttuivat pettymyksiksi, kun ne olivatkin päähenkilön kuvitelmaa. Jos jotain hyvää pitäisi sanoa, niin kuvitus täydensi lukemista ... (lisää)
Luinwen avatar
Kirjoittanut
2.5
Uinuvien kirjojen labyrintti on kirja, joka ei meinaa alkaa millään. Ja sitten kun se alkaa, se loppuu saman tien. Kaiken kaikkiaan kirjaa ei voi suositella muille kuin aikaisemman osan, Uinuvien kirjojen kaupungin, faneille, jotka odottavat kolmatta osaa. Uinuvien kirjojen labyrintti ei toimi itsenäisenä kirjana; se näyttää ja maistuu liikaa väliosalta. Kirjassa edellisen osan sankari Mythenmetz palaa takaisin Kirjalistoon - ja oikein muuta ei sitten tapahdukaan. Kirjassa lähinnä ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 20 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455