Sydänverelläni kirjoitettu (Matkantekijä, #8)
Keskiarvo 3.93
3.93 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (20)
Kirjahyllytilastot

Sydänverelläni kirjoitettu

Diana Gabaldon
Julkaistu: syyskuu 26, 2014 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Written in My Own Heart's Blood
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, historia, romantiikka
Osallistu keskusteluun (viestejä 10 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Anuirmeli Sallamo-Lavi. Sidottu, kansipaperi.

1778: Ranska julistaa sodan Isolle-Britannialle, brittiarmeija lähtee Philadelphiasta ja saa peräänsä George Washingtonin joukot. Hukkuneeksi luultu Jamie Fraser saa tietää, että hänen vaimonsa on mennyt naimisiin hänen ystävänsä kanssa, hänen avioton lapsensa on saanut selville oikean isänsä henkilöllisyyden ja hänen sisarenpoikansa haluaa naida kveekarin. Jamien vaimolla Clairella ja siskolla Jennyllä on kädet täynnä töitä elämän palauttamisessa raiteilleen.

Fraserit ovat kiitollisia siitä, että heidän tyttärensä Brianna on perheineen turvassa 1900-luvun Skotlannissa. Tai sitten ei. Brianna etsii nyt omaa kidnapattua poikaansa. Hänen miehensä Roger on matkustanut menneisyyteen poikaa etsimään – aavistamatta, ettei tämä ole nykyajasta lähtenytkään. Ja nyt, kun Roger on poissa tieltä, kaappaaja voi keskittyä todelliseen kohteeseensa: Briannaan.

muokattu 29.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Jäävuonon Ruusu (Metsän ja meren suku, #4)Luiden kaiku (Matkantekijä, #7)Linnavuoren Tuuli (Metsän ja meren suku, #2)Itämeren Auri  (Metsän ja meren suku, #1)Tyttö ja Jalopeura

Kirja-arvioita (2)

rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0
Sydänverelläni kirjoitettu jatkaa loistavasti sarjaa. Pidän tästä sarjasta todella paljon, eikä mikään osa ole ollut huono. Kirjassa kaikki on kohdillaan: hahmot, juoni ja juonenkäänteet. Mietin vain, että jatkuuko sarja vielä. Periaatteessa se voisi jatkua, koska kirjan tapahtumat suorastaan vaativat sitä (ja samoin minä). Saa vain nähdä milloin tulee jatkoa jos tulee...
Kirjaneito avatar
Kirjoittanut
3.0
Herää kysymys, että montakohan osaa Gabaldon oikein aikoo sarjaansa kirjoittaa? Loppua ei nimittäin näy oikein missään, jokainen kirja vain jatkaa Clairen ja kumppaneiden tarinaa tuhannella sivulla. Olenkin miettinyt, mihin ihmeeseen tämä sitten mahtaa päättyä? Siihen, että Jamie ja Claire lopulta satavuotiaina kuolevat? (Ja silloinkin voitaisiin jatkaa Gabaldonin tyyliin vielä kymmenen osaa nuoremman polven seikkailujen parissa...) Aika näyttää, ellen sitten lue näitä ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 34 vierailijaa
Iivari
Uusin jäsen: Jeesuskello_
Jäseniä yhteensä: 9739