Varjojen ratsu (O'Dwyerin serkut -trilogia #1) - Nora Roberts6.44

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Päivi Pouttu-Delière. Sidottu, kansipaperi.

Iona Sheehan on ottanut elämänsä isoimman riskin. Hän on jättänyt työnsä ja kotinsa Baltimoressa ja tullut Irlantiin sukunsa juurille etsimään seikkailuja – ja vastauksia. Iona on innoissaan tavatessaan ensimmäistä kertaa serkkunsa Connor ja Branna O'Dwyerin. Tunne siitä että hän on tullut kotiin vahvistuu, kun hän saa työpaikan ratsastuskoulusta, jonka kuumaverinen omistaja notkauttaa Ionan polvet heti.

Iona ei kuitenkaan tiedä, että hänen serkkunsa ovat odottaneet häntä jo kauan. Connor, Branna ja Iona ovat kaikki saaneet väkevän verenperinnön esiäidiltään Sorchalta, joka siirsi noitavoimansa lapsilleen suojellakseen heitä pahalta Cabhanilta. Serkukset huomaavat, että yhdessä he ovat voimakkaampia, ja myös sen, että Cabhan vannoo yhä kostoa.

Keskustelua: Nora Roberts :: viestejä 2 kpl
Risingshadow arvostelu :: Niina Tolonen (Nafisan)
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: kesäkuu 13, 2014
Kustantaja: Gummerus
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: noidat
Alkuperäinen nimi: Dark Witch
Arvosanalla: 6.44/10
Arvosanoja: 48
Muokattu: maaliskuu 19, 2021

O'Dwyerin serkut -trilogia -kirjasarja

Varjojen ratsu (O'Dwyerin serkut -trilogia #1)6.44
Varjojen saalistaja (O'Dwyerin serkut -trilogia #2)6.42
Varjojen vartija (O'Dwyerin serkut -trilogia #3)6.44

Kirja-arvioita

2/10 |
elokuu 13, 2017
En päässyt kirjassa toista lukua pidemmälle. Jotenkin vain tympi se ylettömään mystisyyteen pyrkiminen. Tai ehkä se vain johtui siitä, että kyseessä on ns. harlekiinihömpän kirjoittaja, jonka teokset vain huononee kirja kirjalta.. 
6/10 |
elokuu 06, 2017
Ihanan kepeää luettavaa kesälomalaiselle. Ei mitenkään erityisen mieleenpainuva, mutta aloitan sarjan toisen osan hyvillä mielin.
4/10 |
huhtikuu 19, 2016
Varjojen ratsu on tiivistetysti tylsä tarina tylsillä hahmoilla.Juonellisesti tarina oli pettymys. Pidin aika paljon Robersin Kuuden piiri -trilogiasta ja toivoin tässä olevan samaa viehätystä. Kauas kyllä jäätiin. Robertsin uusimpien ...
8/10 |
kesäkuu 20, 2015
Sisältää juonipaljastuksia