Viimeinen erämaa (Etsijät, #4)
Keskiarvo 4.08
4.08 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (18)
Kirjahyllytilastot

Viimeinen erämaa

Erin Hunter
Julkaistu: lokakuu 7, 2014 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: The Last Wilderness
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Mika Renvall. Sidottu.

Onko tämä karhujen matkan pää – vai vasta alku?

Toklo, Kallik, Lusa ja Ujurak ovat vihdoin saapuneet Viimeiseen suureen erämaahan. Paratiisimaisessa ympäristössä karhut muistavat todellisen luontonsa: Toklo ryhtyy elämään oikean harmaakarhun tavoin, Kallik tuntee jään kutsun sisällään, ja Lusa nauttii vapaan villikarhun elämästä. Vain Ujurak on levoton: onko kaikki sittenkään niin täydellistä kuin miltä vaikuttaa?

Ujurakin pahat aavistukset käyvät toteen, kun paratiisi järkkyy ja ystävysten täytyy uskaltautua lattanaamojen alueelle pelastaakseen itsensä ja toisensa. Karhunpentujen matka näyttää yhtäkkiä pidemmältä kuin ikinä ennen. Minne heidän tiensä lopulta johtaa?

muokattu 13.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Auringonlasku (Soturikissat: Uusi profetia, #6)Pimeyden joki (Soturikissat: Kolmikon mahti, #2)Iltahämärä (Soturikissat: Uusi profetia, #5)Kuun merkki (Soturikissat: Tähtien enne, #4)Salaisuuksien metsä (Soturikissat, #3)

Kirja-arvioita (2)

Yö (Eit) avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirja oli melko samaa luokkaa, kuin edeltäjänsäkin, eikä minulla ole siitä mitään erityisen huonoa, tai erityisen hyvää sanottavaa. Kirjassa poikkeuksena muihin saman sarjan kirjoihin oli kuitenkin se, että nyt Toklon, Lusan ja Kallikin lisäksi tarinaa seurattiin myös Ujurakin näkökulmasta, eli Ujurakilla oli nyt myös omat lukunsa. Se toi mielestäni kirjaan tietynlaista uutta mielekkyyttä. En kuitenkaan ole vielä päässyt ihan ymmärrykseen siitä ideologiasta, miten ja miksi ... (lisää)
Yllatuus avatar
Kirjoittanut
5.0
Ihana kirja! Aloin todella rakastaa tätäkin erin hunterin sarjaa. Mainio juoni. Upeaa.
Paikalla 1 jäsen ja 45 vierailijaa
Truuners95
Uusin jäsen: Anders Vacklin
Jäseniä yhteensä: 9452