Yllättävä vihollinen (Selviytyjät, #2)
Keskiarvo 4.02
4.02 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (24)
Kirjahyllytilastot

Yllättävä vihollinen

Erin Hunter
Julkaistu: marraskuu 4, 2014 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: A Hidden Enemy
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Veli-Pekka Ketola. Sidottu.

Keneen voi luottaa tosipaikan tullen?

Bella ja muut hihnakoirat ovat asettuneet Suuren murahduksen jälkeen metsään, jossa on kylliksi puhdasta vettä ja saalista. Aluetta alkaa kuitenkin vaatia laumalleen hurjien villikoirien pitelemätön johtaja. Uusia selviytymis- ja taistelutaitoja Lykyltä oppineet hihnakoirat eivät anna periksi vaan panevat vastaan kaikin tavoin.

Bella punoo vihollislauman pään menoksi mutkikkaan juonen, joka perustuu Lykyn älykkääseen ja ovelaan toimintaan. Vaikka Lykky kaipaa itsenäistä elämäänsä, hän ei halua jättää tovereitaan pulaan ja suostuu auttamaan. Lykkyä koetellaan tehtävässä monin tavoin – ja hänen todellinen luontonsa testataan, kun päätösten aika koittaa.

Selviytyjät (Survivors) on Erin Hunterin eläinfantasiasarja, jossa lukija pääsee tarkastelemaan maailmaa koiran silmin. Yllättävä vihollinen on sarjan toinen osa.

muokattu 13.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Merten gorillaKarkotus (Soturikissat: Kolmikon mahti, #3)Pimeys laskeutuu (Selviytyjät, #3)Yön kuiskaukset (Soturikissat: Tähtien enne, #3)Tähtiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #4)

Kirja-arvioita (6)

Lumihiutale avatar
Kirjoittanut
3.5

Pidin kirjasta vaikken ollut ensimmäistä osaa edes lukenut.

En löytänyt sitä kirjastosta, mutta oli pakko lainata sillä kuulosti houkuttelevalta.

En pettynyt vaikka alku oli hieman kankea. 

Pääsin hyvin perille juonesta ja en sen jälkeen voinut lopettaa lukemista. 

 

 

lolde avatar
Kirjoittanut
4.0
Kirja on mielestäni parempi kuin edeltäjänsä Autio kaupunki. Juoneltaan kirja oli ihan suht' koukuttava ja se oli nopeaa luettavaa. Tapahtumia oli myös melko paljon, ja jännitys Lykyn kiinnijäämisestä oli käsin kosketeltavaa.
DogFan avatar
Kirjoittanut
4.5
Tykkäsin kirjasta kovin, enkä laskenut sitä tassuistani ennen kuin sain luettua. Jäi niin jännään kohtaan. Tahdon seuraavan kirjan pian luettavaksi. Lempihahmoni on tässä sarjassa ehdottomnasti, Lykky.
Soturiorava avatar
Kirjoittanut
4.5
Todella hyvä kirja, alku oli vähän tylsä, mutta parani jossain 50 sivun vaiheilla (hitaaseen lämpenemiseen vaikutti ehkä se, että edellisen osan lukemisesta oli puoli vuotta aikaa). Jäi harmittamaan kun kirja jäi kesken. Olis halunnut lukea jatkon heti, mutta kai tässä hetken aikaa tarvii odottaa ennen kuin seuraavaan osaan pääsee käsiksi. Suosittelen
Lilli Pii avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Yllatuus avatar
Kirjoittanut
5.0
Ihan ok mutta olain jo vähän tylsistyä puolessa välissä jotenkin tuntui ettei kirja etene. Nyt on pakko myöntää että soturikissat ovat parempia.
Paikalla 53 vierailijaa
Uusin jäsen: Matilda Wilkus
Jäseniä yhteensä: 9724