Susikuningatar

Magdalena Hai
Julkaistu: syyskuu 5, 2014 (Karisto)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, vaihtoehtohistoriasteampunk, nuoret
Avainsanat: ihmissudet, kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Kansi: Sára Köteleki. Sidottu.

Kiitetyn steampunk-trilogian jännittävä päätösosa

Umbrovian prinsessa Gigi on valmistautunut Susikuningattaren tehtävään opiskelemalla kolme vuotta taistelutaitoja Pariisissa. Kun Umbroviasta kantautuu yhä huolestuttavampia tietoja vallananastaja Andros Luopion mielivallasta, on Gigin ja hänen uskollisten ystäviensä Henryn ja ihmissusi Mussovitsin pakko lähteä vaaralliselle matkalle kohti viimeistä yhteenottoa…

Susikuningattaren omaperäiseen, kiehtovasti ja aistivoimaisesti kuvattuun maailmaan kuuluvat niin ihmissudet, ilmalaivat kuin merirosvotkin. Gigin ja Henryn seikkailuista kertova sarja on steampunkia, fantasialla höystettyä 1800-luvun vaihtoehtohistoriaa. Steampunkin suosio on nousussa myös Suomessa!

muokattu 17.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rintsikoita ja luudanvarsia (Rachel, #1)Kapteeni Sinikarhun 13 1/2 elämääJääsilmä (Vuorileijonan varjo, #4)Kätkijät (Kätkijät, #1)Tulimiekka (Jäämaan kronikka, #2)

Kirja-arvioita (2)

Ruusy avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Reta Anna Maria avatar
Kirjoittanut
4.5
Kirjasarja kasvaa päähenkilön mukana. Susikuningatar on Kerjäläisprinsessaa huomattavasti kypsempi kirja, josta myös kypsempi lukija nauttii erittäin paljon. Kirja ottaa tarinaan mielestäni rauhallinen, mutta määrätietoisen otteen. Aikaa on perehtyä Umbrovian menneisyyteen ja ihmissusien olemukseen sotimisen keskellä. Tässä kirjassa on paljon raakuutta, joka tuntui jopa raaemmalta mitä oikeati oli, kun otetaan huomioon, minkä ikäisillä esim. Kerjäläisprinsessa on vielä ... (lisää)
Paikalla 49 vierailijaa
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325