Kuningas (Mustan tikarin veljeskunta, #12)
Keskiarvo 4.01
4.01 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (91)
Kirjahyllytilastot

Kuningas

J. R. Ward
Julkaistu: syyskuu 30, 2014 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi: The King
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, jännitys
Avainsanat: vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 57 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio.

Wrath, joka on vuosisatojen ajan yrittänyt vältellä kuninkuutta, ottaa vihdoin vastuun harteilleen. Mutta kruunu on raskas kantaa. Beth Randall luuli tietävänsä mitä oli tekemässä, kun hän pariutui planeetan puhdasrotuisimman vampyyrin kanssa. Beth on päättänyt haluta lapsen mutta ei ole lainkaan valmistautunut Wrathin mielipiteeseen asiasta. Voittaako todellinen rakkaus... vai raastava menneisyys?

muokattu 20.01.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)Koston rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #7)Sitomaton rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #5)Rakastaja – vihdoinkin (Mustan tikarin veljeskunta, #11)Varjot (Mustan tikarin veljeskunta, #13)

Kirja-arvioita (7)

Riley Charlotte avatar
Kirjoittanut
4.5
Tätä kirjaa olikin jo odotettu. Hyvä kirja kaikinpuolin. Oli tosi kivaa, että Wrath oli myöhemmin niin onnellinen kun oli saanut lapsen ja että sen kansa äänesti hänet kuninkaaksi. Toivottavasti seuraavissa kirjoissa selviää kuinka Solan ja Assailin suhteelle käy. Toivon myös, että Selena ei kuolisi ja että hän päätyisi Trezin kanssa yhteen. Olis myös kiva jos Layla ja Xcor olisivat yhdessä. Ja lopuksi toivon, että iAm löytäisi jonkun kumppanin itselleen.
Anneliana avatar
Kirjoittanut
5.0
Minä rakastin tätä osaa mustan tikarin veljeskunnasta ihan mittaamattoman paljon! Wrath ja Beth ovat aina kiehtoneet minua ja tämän lainatessani odotukset olivat todella korkealla. En pettynyt ollenkaan! Kirja on täynnä suhdekiemuroita, joista monet jättivät palan kurkkuun. Trezin ja Selenan tarinaa alan lukea hyvillä mielin ja toivon todella paljon, että iAmkin löytäisi kumppaninsa. Assailin ja Solan suhde syvenee entisestään (HOT, HOT & HOT). Laylan ja Xcorin osuus tässä ... (lisää)
Angel of Darkness avatar
Kirjoittanut
4.0
Tykkäsin tästä kirjasta ihan niin kuin aikaisemmistakin, mutta erityisestri tykkäsin siitä, että tässä oli enemmän myös sivuhenkilöt esillä eikä ainoastaan ns.päähenkilö. Ei muuta kuin seuraavaa lukemaan....
Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.0
Kiireet ovat sotkeneet luku-urakkaa ihan täysillä, mutta onneksi pääsi välillä hengähtämään kirjojen pariin. Yleensä kahmaisen nämä kirjat vauhdilla, mutta ajan rajallisuuden vuoksi menikin hiukan pidempään tällä kertaa. Rakastan tätä maailmaa edelleen hirveästi vaikkakin Wrath päähenkilönä ei herättänyt mitään mielenkiintoa koska ei kuulu lempihahmoihini. Onneksi tässä oli kuitenkin paljon mielenkiintoisia sivuhahmoja pääparin lisäksi. Laylan kuvio on ... (lisää)
ppp2 avatar
Kirjoittanut
4.0
Jälleen upea suoritus Wardilta. Kirjan luki hujauksessa, ja jäin taas janoamaan lisää. Omegaa ja lessereitä tuskin edes mainittiin kirjassa, mikä hieman yllätti.
Skylinepainter avatar
Kirjoittanut
5.0
Ahmaisin tämän alle viikossa. En pysty enää suhtautumaan objektiivisesti sarjan teoksiin, joten en tiedä miksi edes kirjoitan tätä arvostelua :D En voi muuta kun suositella kaikille! Hail to the king! P.s. Sarjan seuraava osa on nimeltään The Shadows, ilmestyy englanniksi huhtikuussa. Sitten vaan suomennosta odottelemaan!
Nage avatar
Kirjoittanut
4.5
Ihana kirja ninkuin aina. Taas kirjan päähenkilöt eivät olleet ehkä ihan niin esillä kuin toivoisin, mutta onneksi sivuhenkilöt olivat hyviä. Haluaisin kuulla lisaa Assailista ja Solasta sekä Varjoista, jote toivottavasti seuraava kirja on jommasta kummasta!
Paikalla 1 jäsen ja 32 vierailijaa
Rinja
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552