Kuinka Prinsessa Ruususta rangaistaan (Prinsessa Ruusunen, #2)
Keskiarvo 3.00
3.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (11)
Kirjahyllytilastot

Kuinka Prinsessa Ruususta rangaistaan

Anne Rice
Julkaistu: syyskuu 24, 2014 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi: Beauty's Punishment
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, romantiikka
Avainsanat: erotiikka
Osallistu keskusteluun (viestejä 19 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1984 salanimellä A. N. Roquelaure. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

New York Timesin bestsellerlistan valloittanut eroottinen versio tutusta sadusta!

Kuinka Prinsessa Ruususta rangaistaan jatkaa vaihtoehtoista Prinsessa Ruususen tarinaa mukailevaa trilogiaa. Ruusunen häädetään prinssinsä luota, ja hänelle langetetaan ”rangaistus”: Ruusunen päätyy häkellyttävän komean sotilaan käsittelyyn tutustumaan rakkauden, alistumisen ja hellyyden syövereihin…

Ruusus-satua päivittävä trilogia tuo vanhaan satuun tihkuvaa himoa ja eroottista kaipuuta. Erotiikkaa lähestytään naisen nautinnon kautta, eikä häpeämättömän sadomasokistinen kuvaus sorru liikaan väkivaltaisuuteen, vaan pitäytyy ihastuttavassa viehkeydessä.

muokattu 31.10.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Nainen menneisyydestäHuokausten poukama (Tähdet-trilogia, #2)Juhannusyön uniVaihdokas (The Body Jumper, #1)Kaukosaarten Aino (Metsän ja meren suku, #3)

Kirja-arvioita (2)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
3.0

Melkoisen hämmentävä teos, mutta miksipäs ei! Kerronta oli ihan sujuvaa ja tarinassa oli ainakin riittävästi monenlaisia käänteitä. Juoni ei ollut tässä keskiössä, vaan kohtausten kuvailu. Kyllä tykkäsin tästä.

Emelie avatar
Kirjoittanut
3.0

Ruusustrilogia jatkuu. Tarina alkaa heti siitä mihin se ensimmäisessä osassa jäi ja käsittelee Ruususen aikaa kaupungissa. Lopussa taas saadaan aikaiseksi lenkki seuraavaan kirjaan. Juonihan on nyt taas ohuttakin ohuempi, mutta sen pienuus on sitten korvattu yksityiskohtaisilla kuvailuilla erilaisista seksuaalisista tapahtumista, niin kuin kirjan henkeen kuuluukin. Jos ensimmäinen osa oli minusta tylsä, tässä oli sitten jo enemmän potentiaalia. Hahmot tuntuivat elävämmiltä ja ... (lisää)

Paikalla 36 vierailijaa
Uusin jäsen: Niko
Jäseniä yhteensä: 9740