Kuinka Prinsessa Ruususta rangaistaan

@ Anne Rice
Kuinka Prinsessa Ruususta rangaistaan (Prinsessa Ruusunen #2) - Anne Rice 6.00   11

Alkuteos ilmestynyt 1984 salanimellä A. N. Roquelaure. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

New York Timesin bestsellerlistan valloittanut eroottinen versio tutusta sadusta!

Kuinka Prinsessa Ruususta rangaistaan jatkaa vaihtoehtoista Prinsessa Ruususen tarinaa mukailevaa trilogiaa. Ruusunen häädetään prinssinsä luota, ja hänelle langetetaan ”rangaistus”: Ruusunen päätyy häkellyttävän komean sotilaan käsittelyyn tutustumaan rakkauden, alistumisen ja hellyyden syövereihin…

Ruusus-satua päivittävä trilogia tuo vanhaan satuun tihkuvaa himoa ja eroottista kaipuuta. Erotiikkaa lähestytään naisen nautinnon kautta, eikä häpeämättömän sadomasokistinen kuvaus sorru liikaan väkivaltaisuuteen, vaan pitäytyy ihastuttavassa viehkeydessä.

Keskustelu: Anne Rice (19 viestiä)

Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni

Kirja julkaistu syyskuu 24, 2014 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi Beauty's Punishment
Tietoja muokattu lokakuu 31, 2015

Prinsessa Ruusunen

Sarjan neljättä osaa Beauty's Kingdom (2015) ei suomennettu.

Pääsarja Basam Shakti

Arvosanat 405
Kirja-arviot 334
syyskuu 29, 2019
6 / 10

Melkoisen hämmentävä teos, mutta miksipäs ei! Kerronta oli ihan sujuvaa ja tarinassa oli ainakin riittävästi monenlaisia käänteitä. Juoni ei ollut tässä keskiössä, vaan kohtausten kuvailu. Kyllä tykkäsin tästä.

Emelie
Arvosanat 729
Kirja-arviot 100
Viestit 2743
tammikuu 4, 2016
6 / 10

Ruusustrilogia jatkuu. Tarina alkaa heti siitä mihin se ensimmäisessä osassa jäi ja käsittelee Ruususen aikaa kaupungissa. Lopussa taas saadaan aikaiseksi lenkki seuraavaan kirjaan. Juonihan on nyt taas ohuttakin ohuempi, mutta sen pienuus on sitten korvattu yksityiskohtaisilla kuvailuilla erilaisista seksuaalisista tapahtumista, niin kuin kirjan henkeen kuuluukin. Jos ensimmäinen osa oli minusta tylsä, tässä oli sitten jo enemmän potentiaalia. Hahmot tuntuivat elävämmiltä ja tarina itsessään järkevämmältä, jos se nyt on mahdollista. Tarina oli hyvin epätasalaatuinen ja välillä olin antamassa yhden tähden, välillä melkein viisi. Päädyin lopulta keskimääräiseen kolmeen tähteen, koska tarinan idea ei ollut mitään uutta ensimmäiseen kirjaan verrattuna, mutta paikoitellen tässä tarinassa oli jopa järkeä. Suosittelen kyllä vain niille, jotka ovat kiinnostuneet BDSM-genrestä ja niille, jotka edes jollain asteella pitivät sarjan ensimmäisestä osasta.

Arvosanat 542
Kirja-arviot 51