Kuinka Prinsessa Ruusunen vapautetaan

Anne Rice
Julkaistu: marraskuu 27, 2014 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi: Beauty's Release
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, romantiikka
Avainsanat: erotiikka
Osallistu keskusteluun (viestejä 19 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1985 salanimellä A. N. Roquelaure. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

New York Timesin bestsellerlistan valloittanut eroottinen versio tutusta sadusta.

Kuinka Prinsessa Ruusunen vapautetaan kertoo Prinsessa Ruususen tarinaa uudella sävyllä. Sulttaani on vanginnut Ruususen ja vienyt tämän haaremiinsa. Trilogian päätösosa vie Ruususen kohti aistillisia, vietteleviä fantasioita ja nostaa lopulta täydellisen hekuman huipulle…

Ruusus-satua päivittävä trilogia tuo vanhaan satuun tihkuvaa himoa ja eroottista kaipuuta. Erotiikkaa lähestytään naisen nautinnon kautta, eikä häpeämättömän sadomasokistinen kuvaus sorru liikaan väkivaltaisuuteen vaan pitäytyy ihastuttavassa viehkeydessä.

muokattu 31.10.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Toinen koitos (Valitun aikakirjat, #2)Lasisaari (Tähdet-trilogia, #3)Tuliristi (Matkantekijä, #5)Eevan päiväkirjaTaian oppitunnit (Yelena Zaltana, #2)

Kirja-arvioita (2)

Salde avatar
Kirjoittanut
3.0

Tämä kirja eroaa aiemmista tapahtumaympäristönsä ja sävynsä puolesta. Ruususella on ihan erilaiset hommat sulttaanin haaremissa, kuin aiemmassa paikassa. Tämä kirja oli mielestäni tylsempi kuin aiemmat, mutta sen loppuratkaisu sai minut kuitenkin onneksi hymyilemään.

Emelie avatar
Kirjoittanut
3.0

Ruususen tarinan jonkinlainen päätös (sarjaan on ilmestynyt 2015 neljäskin kirja). Vaikka sarja ei sitten nyt lopulta jäänytkään trilogiaksi, luin tämän kirjan kuin se olisi ollut sarjan päättävä teos. Odotin samanlaisen hyvän kehityksen hahmoissa ja tapahtumissa jatkuvan, joka oli ilmeistä toisessa kirjassa, mutta petyin pahasti. Tapahtumat olivat huonommat kuin aikasemmin, mutta onneksi hahmot pelastivat tätä kirjaa jonkin verran. Varsinkin Laurent oli tärkeä hahmo ... (lisää)

Paikalla 2 jäsentä ja 33 vierailijaa
KiLLPaTRiCK, Rinja
Uusin jäsen: Kiia Korhonen
Jäseniä yhteensä: 9330