Kuinka Prinsessa Ruusunen vapautetaan

@ Anne Rice
Kuinka Prinsessa Ruusunen vapautetaan (Prinsessa Ruusunen #3) - Anne Rice 5.72   7

Alkuteos ilmestynyt 1985 salanimellä A. N. Roquelaure. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

New York Timesin bestsellerlistan valloittanut eroottinen versio tutusta sadusta.

Kuinka Prinsessa Ruusunen vapautetaan kertoo Prinsessa Ruususen tarinaa uudella sävyllä. Sulttaani on vanginnut Ruususen ja vienyt tämän haaremiinsa. Trilogian päätösosa vie Ruususen kohti aistillisia, vietteleviä fantasioita ja nostaa lopulta täydellisen hekuman huipulle…

Ruusus-satua päivittävä trilogia tuo vanhaan satuun tihkuvaa himoa ja eroottista kaipuuta. Erotiikkaa lähestytään naisen nautinnon kautta, eikä häpeämättömän sadomasokistinen kuvaus sorru liikaan väkivaltaisuuteen vaan pitäytyy ihastuttavassa viehkeydessä.Keskustelu: Anne Rice (19 viestiä)

Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu marraskuu 27, 2014 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi Beauty's Release
Tietoja muokattu lokakuu 31, 2015

Prinsessa Ruusunen

Sarja sisältää 3 pääteosta ja yhteensä teoksia 3 kpl.

Sarjan neljättä osaa Beauty's Kingdom (2015) ei suomennettu.

Pääsarja Basam Shakti

Kuinka Prinsessa Ruusunen hurmataan (Prinsessa Ruusunen #1) 3.78   36
Kuinka Prinsessa Ruususta rangaistaan (Prinsessa Ruusunen #2) 6.00   11
Kuinka Prinsessa Ruusunen vapautetaan (Prinsessa Ruusunen #3) 5.72   7

Kirja-arviot & arvosanat

_kirjakeiju_
Arvosanat 415
Kirja-arviot 344
Viestit 0
syyskuu 29, 2019
6 / 10

Tämä kirja eroaa aiemmista tapahtumaympäristönsä ja sävynsä puolesta. Ruususella on ihan erilaiset hommat sulttaanin haaremissa, kuin aiemmassa paikassa. Tämä kirja oli mielestäni tylsempi kuin aiemmat, mutta sen loppuratkaisu sai minut kuitenkin onneksi hymyilemään.

Emelie
Arvosanat 729
Kirja-arviot 100
Viestit 2743
tammikuu 14, 2016
6 / 10

Ruususen tarinan jonkinlainen päätös (sarjaan on ilmestynyt 2015 neljäskin kirja). Vaikka sarja ei sitten nyt lopulta jäänytkään trilogiaksi, luin tämän kirjan kuin se olisi ollut sarjan päättävä teos. Odotin samanlaisen hyvän kehityksen hahmoissa ja tapahtumissa jatkuvan, joka oli ilmeistä toisessa kirjassa, mutta petyin pahasti. Tapahtumat olivat huonommat kuin aikasemmin, mutta onneksi hahmot pelastivat tätä kirjaa jonkin verran. Varsinkin Laurent oli tärkeä hahmo tarinassa, jota ilman olisin varmaan jättänyt kirjan kesken. Vaikka tarinassa tapahtui aivan liikaa suhteessa sivumäärään, se oli silti tasalaatuisin verrattuna edellisiin. Harmillisesti orja-aspekti oli jo niin loppuunkulutettu, että se lähinnä vain tympäisi. Sulttaanin palatsissa tähän saatiin hiukan lisäpointta, mutta se ei vaan riittänyt. Tarina olisi pitänyt osata lukea erottisena ja seksiä täynnä olevana satuna, jossa ruumiilliset kontaktit ovat pääosassa, mutten vaan pystynyt siihen. Laitoin ilmeisesti liikaa toiveita hahmoille ja tapahtumille, jolloin kun niitä ei saavutettu, koko kirja oli pettymys. Siirrän toiveeni sarjan seuraavaan osaan, joskohan Rice olisi onnistunut saamaan teokseen ne elementit, jotka näistä jäivät puuttumaan.

Sireeni
Sireeni
Arvosanat 88
Kirja-arviot 0
Viestit 0
maaliskuu 8, 2015
Antoi 10 / 10 arvosanan kirjalle