Vastustaja (Maailmanjako, #3)
Keskiarvo 3.59
3.59 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (16)
Kirjahyllytilastot

Vastustaja

Erin M. Evans
Julkaistu: joulukuu 17, 2014 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: The Adversary
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dungeons & dragons, forgotten realms

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Tyler Jacobson. Sidottu.

Maailmanjaon kaaoksessa nuori Faride on sisäisen sekasorron vallassa tehtyään vuosia sitten sopimuksen erään paholaisen kanssa. Suojellakseen kaksoissisartaan hän ryhtyy avustamaan muuatta velhoa tämän katalassa suunnitelmassa.

Mutta mitä velho oikeastaan puuhaa? Ovatko omituisen kylän asukkaat sittenkin vankeja? Ovatko he jumalten siunaamia vai kiroamia? Minne velhon kätyri heidät vie?

Kun arvausleikki käy yhä piinallisemmaksi, Faride päättää selvittää velhon salaisuuden – vaikka se sitten tarkoittaisi, että hän menettäisi oman sielunsa.

Maailmanjako on uutuussarja, jossa koko Forgotten Realms mullistuu. Sarja koostuu kuudesta itsenäisestä teoksesta, joiden kirjoittajat kuvaavat suurta muutosta omien hahmojensa silmin. Vastustajassa Erin M. Evansin sankaritar Faride joutuu pirullisen politiikan ja maagisten juonittelujen kurimukseen, jolla on kauaskantoiset seuraukset koko Forgotten Realmsin tulevaisuudelle.

muokattu 21.12.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Aavekuningas (Murroskaudet, #3)Kääpiöiden koti (Ikikesä, #1)Drizztin legenda -antologia: Kootut kertomuksetIkikesä (Ikikesä, #2)Jumalsyntyinen (Maailmanjako, #2)
Paikalla 3 jäsentä ja 68 vierailijaa
sinidean, LordStenhammar, Jussi
Uusin jäsen: jenni
Jäseniä yhteensä: 9747