Väinämöinen: Hollywoodin lumoissa
Keskiarvo 4.06
4.06 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Väinämöinen: Hollywoodin lumoissa

Petri Hiltunen
Julkaistu: syyskuu 2014 (Arktinen banaani)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, sarjakuva, kokoelma
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

Väinämöinen on tehnyt paluun nyky-Suomeen. Elämisen tahti on kiihtynyt, vauhti ja viihdeteollisuuden tuoreimmat tähtöset edustavat tämän päivän meininkiä. Väinöllä on tulkkeinaan paitsi city-menninkäinen Jabe, myös kunnianhimoinen siili Untamo ja seppä Ilmarinen junior.

Maailmalla matkaaminen vie Väinön kumppaneineen myös tarunomaiseen Hollywoodiin. Larsin markkinoidessa Väinöä kauhurokkarina aukeaa Jabelle tosi-TV -tähteys duudsonmaisena rämäpäänä. Starailun siunaukselta ja kiroukselta ei välty Untamokaan, sillä unelmatehtaassa on aina kysyntää hassuille eläinhahmoille. Jäävätkö kaverukset kuitenkin tähdenlennoiksi isolla rahalla pyörivän viihdekoneiston armottomassa pyörityksessä?

Petri Hiltusen Väinämöinen on osuva ajankuvaa tarkasteleva satiirisarjakuva. Kirjan strippejä ei ole julkaistu aiemmissa kokoelmissa.

(muokattu 13.12.2014)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sandman: Hyväntahtoiset (Sandman deluxe, #9)Kapteeni Kuolio ja Hämeenpuiston muumioSukulaissielu (Death Note, #11)Kapteeni Kuolio ja Hervannan hiisiVoro: Kolmen kuninkaan aarre (Voro, #1)
Paikalla 3 jäsentä ja 79 vierailijaa
HourglassEyes, HUHHII, Astorethein
Uusin jäsen: ArunaK
Jäseniä yhteensä: 8759