Kapteeni Hyperventilaattorimies - Johanna Sinisalo, Petri Hiltunen, Anssi Rauhala, Markku Uusitalo, Kivi Larmola 6.50   2

Perustuu Anssi Rauhalan ja Markku Uusitalon luomaan hahmoon. Sarjakuvat ilmestyneet aiemmin Tähtivaeltaja-lehdessä. Esipuhe: Toni Jerrman. Sidottu.

Anssi Rauhalan ja Markku Uusitalon luoma kulttisankari Kapteeni Hyperventilaattorimies seikkaili Tähtivaeltaja-lehden sivuilla vuosina 1987–1997. Lukuisista toiveista huolimatta kesti yli viisitoista vuotta ennen kuin seikkailut saatiin koottua albumimuotoon. Mutta nyt HÄN on täällä taas! Tämä definitiivinen kokoelma esittää Kapteeni Hyperventilaattorimiehen kaikki seikkailut suuressa koossa ja jokainen viiva huolellisesti remasteroituna. Bonusmateriaalia on luonnollisesti reilusti mukana.

Seikkailuista vastaavat seuraavat tähtitekijät: Anssi Rauhala, Markku Uusitalo, Petri Hiltunen, Hannu Mänttäri & Johanna Sinisalo sekä Kivi Larmola. Hyperventilaattorimiehen historian on koonnut vaivoja säästämättä Tähtivaeltaja-lehden päätoimittaja Toni Jerrman.

Lue, kuinka Kapteeni Hyperventilaattorimies pelastaa aivan kaiken!


Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu 2013 (Zum Teufel)
Tietoja muokattu toukokuu 30, 2014
Muita teoksia kirjailijalta Kivi Larmola
Päällystakki 8.00   2

Kirja-arviot & arvosanat

Lupus
Lupus
Arvosanat 687
Kirja-arviot 4
Viestit 116
heinäkuu 16, 2014
Antoi 7 / 10 arvosanan kirjalle