Kapteeni Hyperventilaattorimies
Keskiarvo 3.25
3.25 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Kapteeni Hyperventilaattorimies

Johanna Sinisalo, Petri Hiltunen, Anssi Rauhala, Markku Uusitalo, Kivi Larmola
Julkaistu: 2013 (Zum Teufel)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuvasupersankarisarjakuva, kokoelma
Avainsanat: kotimainen

Perustuu Anssi Rauhalan ja Markku Uusitalon luomaan hahmoon. Sarjakuvat ilmestyneet aiemmin Tähtivaeltaja-lehdessä. Esipuhe: Toni Jerrman. Sidottu.

Anssi Rauhalan ja Markku Uusitalon luoma kulttisankari Kapteeni Hyperventilaattorimies seikkaili Tähtivaeltaja-lehden sivuilla vuosina 1987–1997. Lukuisista toiveista huolimatta kesti yli viisitoista vuotta ennen kuin seikkailut saatiin koottua albumimuotoon. Mutta nyt HÄN on täällä taas! Tämä definitiivinen kokoelma esittää Kapteeni Hyperventilaattorimiehen kaikki seikkailut suuressa koossa ja jokainen viiva huolellisesti remasteroituna. Bonusmateriaalia on luonnollisesti reilusti mukana.

Seikkailuista vastaavat seuraavat tähtitekijät: Anssi Rauhala, Markku Uusitalo, Petri Hiltunen, Hannu Mänttäri & Johanna Sinisalo sekä Kivi Larmola. Hyperventilaattorimiehen historian on koonnut vaivoja säästämättä Tähtivaeltaja-lehden päätoimittaja Toni Jerrman.

Lue, kuinka Kapteeni Hyperventilaattorimies pelastaa aivan kaiken!

muokattu 30.05.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Vinean arkkienkelit (Yoko Tsuno, #13)Rakkautta ja raketteja (Sarjakuvan mestareita, #45)Gunnm 8: BarJackin sotakronikkaRämeen olento (Rämeen olento, #1)32. joulukuuta (Hirviötetralogia, #2)
Paikalla 30 vierailijaa
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455