Noitamestari

Saskia Walker
fantasia > historiallinen fantasia, romantiikka
Noitamestari (Mustaa noituutta #2) - Saskia Walker

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Pasi Punnonen. Nidottu.

Hänen voimansa saattaisivat pelastaa naisen perikadolta, tai ajaa tämän siihen.

Lennox Taskill on huikentelulle altis lurjus, suurivoimainen noita, jonka väitetään jopa panevan loitsunsa kaupan, silloin kun se häntä sattuu huvittamaan. Hän lupaa uskollisuutensa ainoastaan noitapiirilleen opittuaan inhoamaan ihmiskuntaa sen jälkeen kun hänet pakotettiin todistamaan äitinsä kuoleman polttoroviolla. Joten kun varakkaan kiinteistönomistajan vaimo tulee pyytämään hänen apuaan, viehkeä Chloris Keavey tarjoaa tahattomasti Lennoxille oivallisen tilaisuuden rattoisaan ajanvietteeseen... ja kostoon.

Chlorisin ylle on langennut hirvittävä uhka sen jälkeen kun hän ei ole kyennyt synnyttämään perillistä tunnottomalle miehelleen: karkotus kadulle. Hän on valmis mihin tahansa saadakseen lapsen, jopa tarjoamaan ruumiinsa – ja sielunsa – Lennoxin viekoittelevalle taian taidolle. Mutta kun vainoojat lähtevät liikkeelle, Lennox ja Chloris joutuvat panemaan kaiken alttiiksi saadakseen nauttia lemmenöistä... ja varjellakseen salaisuutta, joka saattaisi koitua heidän kummankin kuolemaksi.

"Walker punoo tyylikkäästi viettelevän tarinan, joka pitää lukijan otteessaan aina viimeiselle sivulle saakka." – Publishers Weekly

Arvosana kirjalle


Julkaistu: huhtikuu 2014
Kustantaja: Harlequin
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia, romantiikka
Avainsanat: erotiikka, noidat
Alkuperäinen nimi: The Libertine
Arvosanalla: 5.00/10
Arvosanoja: 1
Muokattu: marraskuu 24, 2016

Mustaa noituutta -kirjasarja

"Erotiikkaa kostoa ja taikuutta… Taskillin kolme sisarusta elävät Skotlannissa, historian pimeällä aikakaudella, jolloin noituus voi johtaa kuolemaan… tai syntiseen iloitteluun."

Ilolintu (Mustaa noituutta #1)5.76
Noitamestari (Mustaa noituutta #2)
Merten kuningatar (Mustaa noituutta #3)