Noitamestari (Mustaa noituutta, #2)
Keskiarvo 2.50
2.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Noitamestari

Saskia Walker
Julkaistu: huhtikuu 2014 (Harlequin)
Alkuperäinen nimi: The Libertine
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia, romantiikka
Avainsanat: erotiikka, noidat

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Pasi Punnonen. Nidottu.

Hänen voimansa saattaisivat pelastaa naisen perikadolta, tai ajaa tämän siihen.

Lennox Taskill on huikentelulle altis lurjus, suurivoimainen noita, jonka väitetään jopa panevan loitsunsa kaupan, silloin kun se häntä sattuu huvittamaan. Hän lupaa uskollisuutensa ainoastaan noitapiirilleen opittuaan inhoamaan ihmiskuntaa sen jälkeen kun hänet pakotettiin todistamaan äitinsä kuoleman polttoroviolla. Joten kun varakkaan kiinteistönomistajan vaimo tulee pyytämään hänen apuaan, viehkeä Chloris Keavey tarjoaa tahattomasti Lennoxille oivallisen tilaisuuden rattoisaan ajanvietteeseen... ja kostoon.

Chlorisin ylle on langennut hirvittävä uhka sen jälkeen kun hän ei ole kyennyt synnyttämään perillistä tunnottomalle miehelleen: karkotus kadulle. Hän on valmis mihin tahansa saadakseen lapsen, jopa tarjoamaan ruumiinsa – ja sielunsa – Lennoxin viekoittelevalle taian taidolle. Mutta kun vainoojat lähtevät liikkeelle, Lennox ja Chloris joutuvat panemaan kaiken alttiiksi saadakseen nauttia lemmenöistä... ja varjellakseen salaisuutta, joka saattaisi koitua heidän kummankin kuolemaksi.

"Walker punoo tyylikkäästi viettelevän tarinan, joka pitää lukijan otteessaan aina viimeiselle sivulle saakka." – Publishers Weekly

muokattu 24.11.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maan uumenissa (Jääkansan tarina, #24)LuukellotLupaus (Unien kirjat, #1)Näkemisen lahja (Läntisen rannan aikakirjat, #1)Lohikäärmetanssi 1 (Tulen ja jään laulu, #5)
Paikalla 1 jäsen ja 48 vierailijaa
Lyyskis
Uusin jäsen: Aurinkotuuli
Jäseniä yhteensä: 9857