Soluttautuja (Sillage, #9)
Keskiarvo 3.43
3.43 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Soluttautuja

Philippe Buchet, Jean-David Morvan
Julkaistu: toukokuu 2014 (Egmont)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 9 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2006. Tarina: Jean David Morvan. Kuvitus ja värit: Philippe Buchet. Suomentanut Mirka Ulanto. Latonut: Janne-Matti Keisala. Sidottu.

Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avaruuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä Sillage, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, joista he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Sillagen hallituksella on uusi tehtävä Navisille: hänen pitää soluttautua terroristi ryhmän rivehin, sillä nämä suunnittelevat kaikesta päätellen jotakin suurta ja vaarallista. Navis saakin rikolliset luottamaan itseensä, mutta juuri kun näiden päämäärän paljastumassa, hänet komennetaan keskeyttämään tehtävä. Navsi päättää kuitenkin jatkaa, ja saa selville jotaikin järkyttävää...

muokattu 02.06.2014

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rämeen olento: Toinen kirja (Rämeen olento, #2)Rämeen olento: Viides kirja (Rämeen olento, #5)Saga: Neljäs kirja (Saga, #4)Rämeen olento: Kolmas kirja (Rämeen olento, #3)Tuulen laakson Nausicaä 7 (Tuulen laakson Nausicaä, #7)
Paikalla 1 jäsen ja 48 vierailijaa
Truuners95
Uusin jäsen: Anders Vacklin
Jäseniä yhteensä: 9452