Soluttautuja (Sillage, #9)
Keskiarvo 3.43
3.43 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Soluttautuja

Philippe Buchet, Jean-David Morvan
Julkaistu: toukokuu 2014 (Egmont)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, sarjakuva
Osallistu keskusteluun (viestejä 9 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2006. Tarina: Jean David Morvan. Kuvitus ja värit: Philippe Buchet. Suomentanut Mirka Ulanto. Latonut: Janne-Matti Keisala. Sidottu.

Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostavat massiivisen avaruuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä Sillage, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, joista he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Sillagen hallituksella on uusi tehtävä Navisille: hänen pitää soluttautua terroristi ryhmän rivehin, sillä nämä suunnittelevat kaikesta päätellen jotakin suurta ja vaarallista. Navis saakin rikolliset luottamaan itseensä, mutta juuri kun näiden päämäärän paljastumassa, hänet komennetaan keskeyttämään tehtävä. Navsi päättää kuitenkin jatkaa, ja saa selville jotaikin järkyttävää...

(muokattu 02.06.2014)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Saga (Saga, #1)MaankauhistusMaan mies MarsissaTuulen laakson Nausicaä 7 (Tuulen laakson Nausicaä, #7)Rämeen olento (Rämeen olento, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 77 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Hapanrapakko
Jäseniä yhteensä: 8802