Ulkomaisia nuorten tieteis- ja fantasiakirjailijoita
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Ulkomaisia nuorten tieteis- ja fantasiakirjailijoita

Vesa Sisättö
Julkaistu: kesäkuu 4, 2015 (Avain)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirjakirjallisuudentutkimus
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Nidottu.

Kiinnostaako paranormaali romanssi? Pelottaako totalitaristinen yhteiskunta? Valloittaako huumori tai houkuttaako vaihtoehtohistoria?

Fantasia- ja tieteiskirjallisuus on suositumpaa kuin koskaan eikä suosiolle näy loppua. Erilaisia sarjoja julkaistaan paljon, on ihmissusia, seikkailuja merenalaisessa maailmassa, on velhoja ja noitia sekä ihmisiä, joilla on supervoimia.

Ulkomaisia nuorten tieteis- ja fantasiakirjailijoita esittelee 27 tällä hetkellä suosittua ulkomaista kirjailijaa, joiden teokset kuluvat suomalaisten lukijoiden käsissä. Fantasiabuumi puhuttelee kaikenikäisiä.

Mukana kirjassa on tieteis- ja fantasiakirjailijoita eri kielialueilta, muun muassa espanjan-, saksan- ja englanninkielisistä maista. Kirjassa esitellään muun muassa Suzanne Collinsin, Catherynne M. Valenten, Rick Riordanin, Maggie Stiefvaterin ja Laura Gallego Garcían elämänvaiheet ja keskeisin tuotanto. Kattavat bibliografiat houkuttelevat etsimään uutta luettavaa.

(muokattu 24.06.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Yliluonnollinen kauhu kirjallisuudessa (Savukeitaan kauhuklassikot, #2)Lisää sotaa, sutinaa ja seikkailujaKonnun kootut viisaudetRoskakirjallisuuden lyhyt historiaSuomalainen satu 2: Perinteitä ja moni-ilmeisyyttä
Paikalla 2 jäsentä ja 53 vierailijaa
Kuurankukka, Pisania
Uusin jäsen: Kim Rintamäki
Jäseniä yhteensä: 8872