Merten kuningatar

Saskia Walker
fantasia > historiallinen fantasia, romantiikka
Merten kuningatar (Mustaa noituutta #3) - Saskia Walker

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Pasi Punnonen. Nidottu.

Kun noidan lihallisten nautintojen himo kerran herää, se ei tunne rajoja

Jouduttuaan pakenemaan hyväntekijänsä häikäilemätöntä kiinnostusta hänen taian taitoaan kohtaan ei Margaret Taskill ollut koskaan kaivannut apua niin kipeästi. Siitä syystä hän suunnittelee ylipuhuvansa skotlantilaisen kapteeni Roderick Cameronin ottamaan hänet laivaansa, ja tarjoutuu lunastamaan matkan Englannista synnyinseuduilleen Dundeehin ainoalla valuutalla, jota hän kykenee tarjoamaan: neitsyydellään.

Maisie antautuu merikapteeni Roderick Cameronin väkevälle seksuaalisuudelle taatakseen oman turvallisuutensa. Keskinäinen mieltymys kasvaa hallitsemattomaksi haluksi, joka päästää hänen sisällään valloilleen mahtavia voimia. Matka uhkaa käydä vaaralliseksi Maisien joutuessa salaamaan totuuden siitä mikä hän on ja pitämään kurissa taikauskoista miehistöä.

Kun Maisien vauras hyväntekijä lähtee suojattinsa perään, Roderickin täytyy pysytellä Britannian laivaston edellä, kunnes Maisien taikuus saattaa miehet kapinan partaalle. Kapteeni ehkä uskoo hallitsevansa tilannetta laivallaan, mutta siinäkin suhteessa hän joutuu vielä yllättymään...

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat ja Elisa Kirja

Julkaistu: kesäkuu 2014
Kustantaja: Harlequin
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia, romantiikka
Avainsanat: erotiikka, noidat
Alkuperäinen nimi: The Jezebel
Arvosanalla: 5.00/10
Arvosanoja: 1
Muokattu: tammikuu 27, 2016

Mustaa noituutta -kirjasarja

"Erotiikkaa kostoa ja taikuutta… Taskillin kolme sisarusta elävät Skotlannissa, historian pimeällä aikakaudella, jolloin noituus voi johtaa kuolemaan… tai syntiseen iloitteluun."

Ilolintu (Mustaa noituutta #1)5.76
Noitamestari (Mustaa noituutta #2)
Merten kuningatar (Mustaa noituutta #3)