Puoliksi villi (Half Bad -trilogia, #2)
Keskiarvo 4.05
4.05 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (128)
Kirjahyllytilastot

Puoliksi villi

Sally Green
Julkaistu: maaliskuu 24, 2015 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Half Wild
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, nuoret
Avainsanat: noidat
Osallistu keskusteluun (viestejä 6 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Sari Kumpulainen. Sidottu.

JO 50 KIELELLE KÄÄNNETTY MAAGINEN MENESTYSSARJA

Nathan on kohdannut viimein pahamaineisen isänsä Marcuksen ja saanut häneltä kolme lahjaa, jotka tekevät hänestä täysivaltaisen aikuisen noidan. Pakomatka kuitenkin jatkuu yhä. Nathanin täytyy pelastaa Annalise ja valita puolensa noitien kapinassa, jossa hän taistelee niin vanhojen ystävien kuin vihollistenkin rinnalla. Ennen kaikkea hänen on opittava hallitsemaan uutta kykyään – kummaa, villiä voimaa, joka uhkaa ottaa hänet kokonaan valtaansa.

muokattu 08.03.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mosaiikkilintu (Oman keisarien aikakirjat, #1)Hevonen ja poika (Narnian tarinat, #5)Iltatähden kilta (Myyttihovi, #2)VuoriPimeä sydän (Mystic City, #2)

Kirja-arvioita (23)

Katki avatar
Kirjoittanut
5.0
Puoliksi villi etenee paljon sutjakkaammin eteenpäin kuin puoliksi paha, joten Sally Green selvästi on oppinut kirjoittaessaan. Juoni rakentuu näppärämmin ja toiminta ja hitaat kohdat vuorottelevat keskenään. Kirja koukuttaa aika pahasti, kun yksi kohtaus johtaa nopeasti toiseen. Myös epämääräisiä kirjoituskokeiluja on vähemmän kuin ekassa osassa: jos selviää ensimmäisestä luvusta, niin niitä ei tarvitse enää juurikaan katsella. Päähenkilön toteava tapa tarkastella ... (lisää)
bambi avatar
Kirjoittanut
3.5
Wow! Kirja oli vauhdikas ja täynnä toimintaa. Annalise alkoi ärsyttää minua tässä kirjassa, ja melkein toivoin, että Nathan ja Gabriel olisivat alkaneet olemaan yhdessä. No, katsotaan mitä tulevat osat tuovat tullessaan. Kun olin lukenut kirjan, ryntäsin samantien puhumaan äidille lopun juonenkäänteistä ja yllätyksistä. Suosittelen ehdottomasti! :)
Lukutyttö avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Saki avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
DemonEliah avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
inari avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
shewolf avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Radioactive avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Apila avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Yö (Eit) avatar
Kirjoittanut
4.0

Ei yhtä hyvä kuin edeltäjänsä, mutta en silti jättäisi lukemattakaan! Mielekästä luettavaa ja tarina jonka kulkua seuraa mielellään. Välillä ei malttaisi edes laskea käsistään.

Ei siis missään nimessä huono, mutta osiltaan juoni oli ennalta-arvattavissa. Tykkään kuitenkin kirjailijan tyylistä. Omaan makuuni ainakin Green osaa kirjoittaa tarinan johon ei kyllästy. Aina ei tarvitse edes paljoa tapahtua kirjassa ja silti tuntuu ettei sitä haluaisi laskea ... (lisää)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
1.5

Tämäkään kirja ei imaissut matkaansa. Kyllähän sen luki, mutta en aio lukea uudestaan.

Pyrexia avatar
Kirjoittanut
3.0

Tuli luettua tämä heti ensimmäisen osan jälkeen ja täytyy sanoa, että ei pääse vieläkään tämä kirjasarja suosikkeihini. Kyllähän tässä kirjassa tapahtui ja paljon, mutta itseäni häiritsee se väkivaltaisuus ja sen tarkka kuvailu, muuten mennään aika nopeaa tahtia eteenpäin. Tästä puuttuu mielestäni tasapaino, jos kuvaillaan väkivaltaisia kohtauksia pilkun tarkasti, niin kuvailtaisiin muutakin. Minua ei saa innostumaan kirjasta pelkällä väkivallalla, vaan kunnollisella juonella.

lumikkki___ avatar
Kirjoittanut
5.0
luin kirjan jo puolvuotta sitten, mutta pakkohan sitä on tulla kommentoimaan. Kirja oli mielestäni kerrassaan mahtava. Kaikin puolin onnistunut teos oli hieman edeltäjäänsä parempi, mutta niinhän se yleensä on :)
Breza avatar
Kirjoittanut
4.0
Tämä kirja oli jopa minusta enää parempi :) en malta oottaa kolmatta osaa !
Mai00 avatar
Kirjoittanut
3.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
sipsianna avatar
Kirjoittanut
5.0
Ensimmäinen kirja ei jättänyt erityistä jälkeä, mutta pidin siitä ja luin sitten tämänkin. Se oli viisas päätös.Kirjan edetessä rakastuin syvästi Marcukseen ja Nathaniin. Silti loppu oli sairaalla tavalla loistava ja niin odotan hyvin paljon seuraavaa kirjaa.
Ida avatar
Kirjoittanut
4.5
Tämä nousi ihan kirjojen kärkeen. Se ei junnannut niinkuin ekassa osassa vähän. Se sujui sulavasti ja kivasti. En saa Nathanista tarpeekseni ja hänen havaintonsa ja impulssiivisuus ja kaikki tekee hänestä liian kiinnostavan. Pidin myös että Marcus tuli hyvin esiin. Uuden tyypit olivat todella mukavaa lisää. Annalise on aina ollut liian kiltti ja ärsyttävä minun makuuni ja olin iloinen siitä että Nathan oli "vihainen" hänelle lopussa. Minä en ikinä tykännyt tuosta parista ... (lisää)
Myrsky10 avatar
Kirjoittanut
3.0
Ihan hyvä kirja. Paremmin kirjoitettu kuin ensimmäinen osa. Kirjan alku on hieman pitkäveteinen, mutta loppua kohden alkaa kyllä tapahtua. Kannattaa lukea, jos on lukenut ensimmäisen osan. Aion lukea kyllä seuraavankin osan, vaikka sarja ei kyllä suosikkeihini kuulukaan.
Nage avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Mirelle avatar
Kirjoittanut
5.0
Aivan yhtä hyvä kuin edeltäjänsä! Oli myös jännittävämpi ja jos mahdollista, niin parempi. Gabriel oli kirjassa aivan ihana! Sitten vaan kolmatta osaa odottelemaan.
Riley Charlotte avatar
Kirjoittanut
5.0
Kirjan kansi on tosi hieno, ja se oikeen houkuttelee lukemaan kirjan. Tämä on edellistä kirjaa parempi koska nyt tuli enemmän toimintaa ja tapahtumia. Oli tosi kivaa että Nathanin kyvyistä kerrottiin aika paljon ja sen ajatuksista kykyjään kohtaan. Annalise alkoi välillä vähän ärsyttämään ja Gabrieliin puolestaan tykästyin enemmän. Oli myös kiva, että Marcus tuli kunnolla tutuksi. Aiemmin ajattelin, että olis kiva jos Nathan ja Annalise voisivat olla yhdessä, mutta ... (lisää)
Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.0
Ensimmäinen osa oli melkoisen sekava eikä siitä tahtonut oikein päästä jyvälle. Lisäksi se oli jopa tylsä. Toisessa osassa alkaa jo tapahtua. Tarinan kerronta on paljon selkeämpää ja reippaampaa ja tätähän luki jo melkein ilokseen ensimmäiseen osaan verrattuna. Kirjailija on siis kehittynyt tarinan kanssa huomattavasti. Pidin tämän kirjan juonikuvioista ja uusiin noitiin tutustumisesta. Val ja Nesbitt olivat oikein persoonallisia tapauksia. Annalise sen sijaan alkoi ... (lisää)
Jatta avatar
Kirjoittanut
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 1 jäsen ja 28 vierailijaa
Wanda
Uusin jäsen: Niia Sidoroff
Jäseniä yhteensä: 9648