Unohdetut ovet
Keskiarvo 3.57
3.57 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Unohdetut ovet

Minna Roininen
Julkaistu: helmikuu 8, 2015 (Kirjalabyrintti)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 5 kpl)

Sähkökirja.

Unohdetut ovet ilmestyy e-kirjana ja interaktiivisena teoksena, jossa lukijan on itse mahdollista vaikuttaa tapahtumien kulkuun valinnoillaan.

Unohdetut ovet on psykologinen fantasiaromaani, joka sukeltaa unien myyttiseen maailmaan. Järkkyykö todellisuus vai vain mieli? Eroa voi olla mahdoton tehdä.

Alma on juuttunut pahoin reaalielämänsä pyörään. Tuskin liikkuen kotinsa ulkopuolella hän pelaa videopelejä vuorokausirytminsä menettäneenä. Alman mies Simon, maailmankaikkeuden olemusta työkseen miettivä hiukkasfyysikko, kärsii unettomuudesta ja unissakävelystä. Näennäisen tavallisen ongelman juuret ovat kuitenkin syvällä, ja unet alkavat tulvia valveen puolelle.

Kun merkillinen henkivakuutuskauppias ilmestyy heidän Tukholman talonsa ovelle, Alma ei ole uskoa tämän sanoja todeksi: Simon tulee kuolemaan kahden kuukauden kuluttua, ellei Alma pelasta häntä. Alman todellisuus kiepsahtaa nurin ja hän on pakotettu toimintaan. Matka Simonin uniin on samalla matka Alman omaan sisimpään. Hänen on otettava kohtalo omiin käsiinsä.

muokattu 12.05.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Viimeinen partio (Partio, #4)Stravaganza: Laivojen kaupunki (Stravaganza, #5)Lumottu lukukausiKaappaus (Kissojen kesken, #4)Sandman: Yösävelmiä ja alkusoittoja (Sandman deluxe, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 31 vierailijaa
neri
Uusin jäsen: Gabriel
Jäseniä yhteensä: 9458