Ääretön meri

Rick Yancey
Julkaistu: tammikuu 14, 2015 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Infinite Sea
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret
Osallistu keskusteluun (viestejä 7 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Ulla Selkälä. Sidottu, kansipaperi.

MITEN KITKETÄÄN MAAPALLOLTA SEITSEMÄN MILJARDIA IHMISTÄ?
KITKEMÄLLÄ IHMISISTÄ INHIMILLISYYS.

Cassie Sullivan tovereineen on selvinnyt jo neljästä aallosta, joiden avulla kaukaisesta aurinkokunnasta saapuneet Toiset ovat tyhjentäneet maapalloa ihmisistä. Nyt lopullinen, viides tuhoaalto etenee, ja ihmiskunnan viime rippeet taistelevat henkensä edestä.

Cassien ja kumppanien on tehtävä valinta: uhmatako talven tuloa ja odottaa heitä auttaneen Evan Walkerin paluuta vai lähteäkö etsimään muita selviytyjiä ennen kuin vihollinen saa nuoret satimeen? Uusi hyökkäys on vain ajan kysymys…

Edessä on viimeinen taistelu elämän ja kuoleman, toivon ja toivottomuuden, rakkauden ja vihan välillä.

"Vaikuttavalla tavalla vielä parempi kuin trilogian erinomainen avausosa." – USA Today

"Vauhti saa sydämen lyömään kovaa –– juonenkäänteet ovat kutkuttavia." – The New York Times Book Review

(muokattu 25.11.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ansassa (Kevätuhrit, #2)LoppuMiljoona aurinkoa (Across the Universe, #2)Näin se päättyy (Deadworld, #1)Perijätär (Valinta-sarja, #4)

Kirja-arvioita (8)

rudi92 avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Ääretön meri on loistava jatko-osa loistavalle kirjasarjalle. Se ei tietenkään yllätä minua, koska sarjan ensimmäinen osa oli jo todella mahtava ja minulla oli suuret odotukset tätä osaa kohtaan. Hahmot ovat edelleen hyviä ja erilaisia. Pidin siitä, että tässä kirjassa syvennyttiin todella paljon Hakaan. Ensimmäisen osan aikana tyttö ei kuulunut suosikkihahmoihini, mutta tässä osassa pidin erittäin paljon hänestä. Ja olihan se aika söpöä, että hänelläkin oli ... (lisää)
lolde avatar
Kirjoittanut ()
4.0

Pidin huomattavasti enemmän ensimmäisestä osasta, kuin tästä. Ääretön meri oli kuitenkin kiinnostava ja todella koukuttava, eikä sitä olisi millään malttanut laskea käsistään. Nyt päästiin myös Hakan pään sisään, kun kerronta tapahtuu myös hänen näkökulmastaan. Itse jäin ehkä vähän kaipaamaan myös kerrontaa Benin osalta, nyt yksi lempihahmoistani jäi vähän taka-alalle.

Moonlight avatar
Kirjoittanut ()
4.5

Aivan mahtava jatko-osa mahtavalle sarjalle! Ääretön meri oli juonenkulultaa 5.aaltoa hitaampi ja ehkä tämän vuoksi aloitusosa oli mielestäni vielä hiukan parempi, vaikka ei tästä räiskettä puuttunut! Varsinkin alun hotellikohtaukset ja "slasher-tyyliin yksi kerrallaan katoavat ihmiset" XD, olivat hauskaa luettavaa ja tässä kirjassa lempihenkilöihini nousi myös Zombi, joka oli mulle jäänyt vähän etäiseksi 5.aallossa. Edelleen myös Evan, Sam ja Cassie pitävät ... (lisää)

Glaurung avatar
Kirjoittanut ()
5.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
anmamat avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Ääretön meri jatkoi vahvasti Yanceyn trilogiaa. Kirja imaisi mukaansa eikä sitä malttanut laskea käsistään. Sopivaa fantasiaa myös hieman vanhemmalle lukijalle.
Nage avatar
Kirjoittanut ()
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Kirjakaapin tyttö avatar
Kirjoittanut ()
3.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Lady_ avatar
Kirjoittanut ()
3.5
Kirja ei täyttänyt odotuksiani, sillä se oli mielestäni sekainen ja oli vaikea pysyä perässä. Kirjassa oli myös mielestäni liian vähän Evania ja Cassieta ja kohtauksissa joissa he olivat, Cassie yleensä luuli että Evan on kuollut. Mutta hyvät juonenkäänteet...
Paikalla 2 jäsentä ja 74 vierailijaa
Louhikäärme, Skie
Uusin jäsen: Lena Malena
Jäseniä yhteensä: 8841