Sammakkoprinsessa (Sammakkoprinsessa, #1)
Keskiarvo 3.32
3.32 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (14)
Kirjahyllytilastot

Sammakkoprinsessa

Anna Hallava
Julkaistu: tammikuu 28, 2015 (WSOY)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, romantiikka, nuoret
Avainsanat: keijut, kotimainen

Kansi: Laura Lyytinen. Sidottu.

Romantiikkaa ja rupikonnia!

Maailmassa on vain yksi poika, jota Ofelia voi suudella. Kaikki muut pojat muuttuvat hänen suudelmistaan sammakoiksi.

14-vuotias Ofelia on kyllästynyt olemaan suudelmaneitsyt. Hän on päättänyt saada ensisuudelmansa mahdollisimman pian, mutta äidin järjestämä synttäriyllätys muuttaa kaiken. Ofelia saa kuulla olevansa keiju, ja hänen korvansakin kasvavat jumbomittoihin. Kaiken huipuksi kummitädin antama keijulahja aiheuttaa katastrofaalisia muutoksia suutelurintamalle.

Anna Hallavan esikoisteos on sujuvaa ja suorasukaista, hulvattoman hauskaa ja häpeämättömän viihteellistä chick litiä nuorille.

muokattu 29.05.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tuli ja jää (Soturikissat, #2)Kultainen torni (Magisterium, #5)Ovi toiseen maailmaanEragon (Perillinen, #1)Taikuuden taakka (Chrestomancin maailmat, #3)

Kirja-arvioita (3)

Matti Karjalainen avatar
Kirjoittanut
3.5
Anna Hallavan "Sammakkoprinsessa" (WSOY, 2015) kertoo Ofelia-nimisestä tytöstä, joka elää ihan tavallista yläkoululaisen elämää. Päässä pyörivät lähinnä pojat ja suuteleminen, jota sankarittaremme ei ole päässyt harrastamaan. Vielä. Neljäntenätoista syntymäpäivänään vanhemmat haluavat kertoa Ofelialle jotakin tärkeää, mikä herättää tytössä lähinnä kauhua. Ei kai luvassa ole Kukat ja mehiläiset -saarna? No ei. Vanhemmat kertovat Ofelialle, että tämä ... (lisää)
CCrystal avatar
Kirjoittanut
3.0
Hauska idea, mutta omaan makuuni tosiaan aivan liian lapsellinen. Teini-ikäinen saa tästä kirjasta varmasti paremmin viihdykettä kuin minä. Teiniangstia lukuunottamatta oli kyllä ihan lukemisen arvoinen kirja, ja seuraavaankin osaan varmasti tartun jossain vaiheessa. Kepeä lukuelämys :)
HourglassEyes avatar
Kirjoittanut
3.0
Ollakseen niin totaalinen teinidramatiikka kirja Sammakkoprinsessa yllätti minut. "Draama" oli vedetty niin huolella yli, että kirjaa oli ihan oikeasti hauska lukea ja huomasin tirskahtelevani monin paikoin Ofelian ajatusmaailmalle. Hauskaa ja helppoa teinidraama viihdettä. Ei tosikoille, tämän kirjan kanssa pitää osata ottaa vähän iisimmin... *Minä vihaan itseäni!" karjuin kuin puin päälle mekkoani. Se oli niin tiukka rinnasta, että repeäminen oli sekunneista kiinni. ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 31 vierailijaa
Kirsi , LordStenhammar
Uusin jäsen: Anders Vacklin
Jäseniä yhteensä: 9452