Tie Woodburyyn

Robert Kirkman, Jay Bonansinga
Julkaistu: helmikuu 9, 2015 (Like)
Alkuperäinen nimi: The Road to Woodbury
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu
Avainsanat: tv-sarja, zombit
Osallistu keskusteluun (viestejä 8 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Marika Saastamoinen. Like-kauhu. Sidottu.

Ylistetyn The Walking Dead -trilogian toinen osa esittelee ihmisluonnon armottomimmillaan

Lilly Caul pakenee henkensä kaupalla alati kasvavaa zombilaumaa ja päätyy täydelliseltä vaikuttavaan turvapaikkaan, Woodburyyn. Lakia ja järjestystä pitää yllä itsensä kuvernööriksi nimittänyt Philip Blake, mutta pian Lilly huomaa Philipin ajatusten kulkevan vaarallisilla raiteilla.

The Walking Dead -menestystarina sai alkunsa Robert Kirkmanin sarjakuvasta, jonka pohjalta tehtiin maailmanlaajuiseen suosioon kohonnut tv-sarja.

Kirjan arvostelut:

”Romaani on The Walking Dead -sarjakuvien faneille täynnä yllätyksiä ja hämmästyttäviä yhteyksiä, se valaisee taustatarinoita ja yhdistää niitä, antaen syvyyttä henkilöille, jotka jäävät mysteereiksi sarjakuvissa. Sen lukeminen ei ole vain viihdyttävää vaan kerta kaikkiaan välttämätöntä.” – Examiner.com

”Kirkman saa lukijan sekä janoamaan lisää että pelkäämään sivun kääntämistä, sillä koskaan ei voi tietää milloin suosikkihahmo päätyy zombien hampaisiin.” – ComicBookMovie.com

”Tie Woodburyyn on yhtä riipaisevan synkkä kuin Kirkmanin sarjakuvatkin.” – SFX

muokattu 13.04.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sukupolvi Z: Zombisodan aikakirjatKuvernöörin tuho: Osa 1 (The Walking Dead: Kuvernööri-sarja, #3)The Walking Dead: Seitsemäs kirja (The Walking Dead, #7)Kuvernöörin nousu (The Walking Dead: Kuvernööri-sarja, #1)The Walking Dead: Kuudes kirja (The Walking Dead, #6)

Kirja-arvioita (1)

lolde avatar
Kirjoittanut
4.5

Pidin tästä kirjasta enemmän kuin ensimmäisestä osasta, tässä teoksessa tuntuu tapahtuvan paljon enemmän kuin aiemmassa osassa ja päästään kunnolla käsiksi zombimeininkiin.

Paikalla 37 vierailijaa
Uusin jäsen: touko kumpulainen
Jäseniä yhteensä: 9327