Harry Potter: Suuri otuskirja
Keskiarvo 4.00
4.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (19)
Kirjahyllytilastot

Harry Potter: Suuri otuskirja

Jody Revenson
Julkaistu: helmikuu 2015 (Readme.fi)
Alkuperäinen nimi: Harry Potter: The Creature Vault
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirjanuorten tietokirja
Avainsanat: elokuva, harry potter

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Irma Rissanen. Sidottu.

ENSIMMÄINEN HARRY POTTER –KIRJA, JOKA KESKITTYY POTTERIN MAAILMAN KIEHTOVIIN OTUKSIIN!

J. K. Rowlingin velhomaailmassa lymyilee niin ankeuttajia, kotitonttuja, vedenväkeä, kiinalaisia pallosalamia kuin monenlaisia muitakin ihmeotuksia ja kammottavia hirviöitä.

Harry Potter: Suuri otuskirja kuvaa kiehtovasti, millaisten jännittävien vaiheiden kautta nämä kaikenkarvaiset taikaolennot herätettiin henkiin.

Jokainen otus esitellään omassa tietopaketissaan, joka sisaltää valokuvia kulissien takaa ja Harry Potter -maailman salaisuuksia. Tämä upea teos kuuluu ehdottomasti jokaisen Potter-fanin kirjahyllyyn. Mukana mm. keräilyjuliste!

muokattu 24.06.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Harry Potter: Suuri velhouskirjaHarry Potter: Maaginen maailmaHarry Potter: Suuri maaginen arkistoHarry Potter: Suuri hahmokirjaElokuvan taide: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat

Kirja-arvioita (1)

Bansku avatar
Kirjoittanut
3.5
No jaa... Ihan ok, paljon kuvia, muttei kovin paljon uutta Legendan ja Suuren velhouskirjan lukeneille. En myöskään tajua jaoittelua "pimeyden olentoihin" tai sen tapaiseen - eivätkö ankeuttajat vain valinneet puolensa, eiväthän ne syntyjään ole ns. pahiksia? En aina tajua elokuvien taikaolentoja jne, Ginnynkin kääpiöpallura on puhpalluran kokoinen. Mutta siis, tämö ei ole Ihmeotukswt ja niiden olinpaikat 2 - vaikka tuntuu, että niin annetaan ymmärtää - vaan kirja siitä, ... (lisää)
Paikalla 23 vierailijaa
Uusin jäsen: S P
Jäseniä yhteensä: 9856