Harry Potter: Suuri otuskirja

Jody Revenson
Julkaistu: helmikuu 2015 (Readme.fi)
Alkuperäinen nimi: Harry Potter: The Creature Vault
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirjanuorten tietokirja
Avainsanat: elokuva, harry potter

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Irma Rissanen. Sidottu.

ENSIMMÄINEN HARRY POTTER –KIRJA, JOKA KESKITTYY POTTERIN MAAILMAN KIEHTOVIIN OTUKSIIN!

J. K. Rowlingin velhomaailmassa lymyilee niin ankeuttajia, kotitonttuja, vedenväkeä, kiinalaisia pallosalamia kuin monenlaisia muitakin ihmeotuksia ja kammottavia hirviöitä.

Harry Potter: Suuri otuskirja kuvaa kiehtovasti, millaisten jännittävien vaiheiden kautta nämä kaikenkarvaiset taikaolennot herätettiin henkiin.

Jokainen otus esitellään omassa tietopaketissaan, joka sisaltää valokuvia kulissien takaa ja Harry Potter -maailman salaisuuksia. Tämä upea teos kuuluu ehdottomasti jokaisen Potter-fanin kirjahyllyyn. Mukana mm. keräilyjuliste!

muokattu 24.06.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Laukku täynnä maagisia olentoja: Koe Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan taikaHarry Potter: Maaginen maailmaKurkistus taikamaailmaan: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan kulisseissaElokuvan taide: Ihmeotukset ja niiden olinpaikatHarry Potter: Suuri maaginen arkisto

Kirja-arvioita (1)

Bansku avatar
Kirjoittanut
3.5
No jaa... Ihan ok, paljon kuvia, muttei kovin paljon uutta Legendan ja Suuren velhouskirjan lukeneille. En myöskään tajua jaoittelua "pimeyden olentoihin" tai sen tapaiseen - eivätkö ankeuttajat vain valinneet puolensa, eiväthän ne syntyjään ole ns. pahiksia? En aina tajua elokuvien taikaolentoja jne, Ginnynkin kääpiöpallura on puhpalluran kokoinen. Mutta siis, tämö ei ole Ihmeotukswt ja niiden olinpaikat 2 - vaikka tuntuu, että niin annetaan ymmärtää - vaan kirja siitä, ... (lisää)
Paikalla 45 vierailijaa
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325