Susanin vaikutus
Keskiarvo 3.57
3.57 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Susanin vaikutus

Peter Høeg
Julkaistu: toukokuu 2, 2015 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Effekten af Susan
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, mainstream, jännitys

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Katriina Huttunen. Sidottu, kansipaperi.

Parasta Høegia sitten Lumen tajun

Monikerroksinen jännitysromaani yhdistää trillerin ja perhedraaman tavalla, joka teki Peter Høegistä tähden. Tiedätkö, mikä meitä odottaa?

Fyysikko Susan Svendsenillä on harvinaislaatuinen kyky saada ihmiset uskoutumaan. Kun Susan sitten tulee tappaneeksi rakastajansa Intiassa, hän on pakon edessä: välttääkseen vankilatuomion hänen on ryhdyttävä selvittämään Tanskassa vuosikymmeniä vaikuttaneen Tulevaisuuskomission toimia. Valtiosalaisuuksiin kajoava Susan saa pian huomata, että vaakalaudalla on myös hänen muusikkomiehensä ja lastensa tulevaisuus. Mitä tehdä kun Tanskaa uhkaa ekologinen katastrofi?

Tanskalainen Peter Høeg kirjoittaa ajattomia romaaneja paitsi  päivänpolttavista aiheista myös ihmisistä, jotka eivät tunnu löytävän paikkaansa maailmassa. Väkevistä naishahmoistaan tunnettu Høeg ei arastele ottaa kantaa, viihdyttää - ja yllättää.

muokattu 02.05.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Dinosauruspuisto (Jurassic Park, #1)Huuto Haudasta (Pekka Lipposen seikkailuja, #91)Äärimmäiseltä rajaltaKiinalainen rulettiElävät kuolleet (Nick Carter, #41)
Paikalla 35 vierailijaa
Uusin jäsen: Sanna Karppinen
Jäseniä yhteensä: 9656