Susanin vaikutus

Peter Høeg
Julkaistu: toukokuu 2, 2015 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: Effekten af Susan
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, mainstream, jännitys

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Katriina Huttunen. Sidottu, kansipaperi.

Parasta Høegia sitten Lumen tajun

Monikerroksinen jännitysromaani yhdistää trillerin ja perhedraaman tavalla, joka teki Peter Høegistä tähden. Tiedätkö, mikä meitä odottaa?

Fyysikko Susan Svendsenillä on harvinaislaatuinen kyky saada ihmiset uskoutumaan. Kun Susan sitten tulee tappaneeksi rakastajansa Intiassa, hän on pakon edessä: välttääkseen vankilatuomion hänen on ryhdyttävä selvittämään Tanskassa vuosikymmeniä vaikuttaneen Tulevaisuuskomission toimia. Valtiosalaisuuksiin kajoava Susan saa pian huomata, että vaakalaudalla on myös hänen muusikkomiehensä ja lastensa tulevaisuus. Mitä tehdä kun Tanskaa uhkaa ekologinen katastrofi?

Tanskalainen Peter Høeg kirjoittaa ajattomia romaaneja paitsi  päivänpolttavista aiheista myös ihmisistä, jotka eivät tunnu löytävän paikkaansa maailmassa. Väkevistä naishahmoistaan tunnettu Høeg ei arastele ottaa kantaa, viihdyttää - ja yllättää.

muokattu 02.05.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ensimmäinen siirtokunta (Ensimmäinen siirtokunta -trilogia, #1)Wayward Pines: Salaisuus (Wayward Pines, #2)Myrsky nouseeKun maa tärisi (Nick Carter, #117)Matkaaja (Neljäs piiri, #1)
Paikalla 3 jäsentä ja 58 vierailijaa
Essi Huikuri, Fievre, KiLLPaTRiCK
Uusin jäsen: Ari Maunu
Jäseniä yhteensä: 9329