Pääskytorni (The Witcher – Noituri, #6)
Keskiarvo 4.19
4.19 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (74)
Kirjahyllytilastot

Pääskytorni

Andrzej Sapkowski
Julkaistu: toukokuu 28, 2015 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Wieża Jaskółki
Käännetty englanniksi: The Tower of the Swallow
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia
Osallistu keskusteluun (viestejä 116 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Tapani Kärkkäinen. Sidottu, kansipaperi.

Tuplasti Tähtifantasia-palkitun sarjan kuudes kirja

Noituri Geralt ja velho Yennefer etsivät epätoivoisesti maan nielemää kasvattitytärtään Ciriä, Cintran kruununperijää, josta ennustusten mukaan riippuu maailman tulevaisuus.

Geralt Rivialainen, bardi Valvatti, metsästäjä Milva, vampyyri Regis ja nilfgaardilaissotilas Cahir jatkavat vaellustaan kohti etelää pelastaakseen kadonneen prinsessa Cirin Nilfgaardin keisarin kynsistä. Geralt uskoo keisarin siepanneen Cirin pakottaakseen hänet naimisiin kanssaan ja liittääkseen näin Cintran lopullisesti keisarikuntaan.

Samaan aikaan velho Yennefer uhmaa naisvelhojen salaista loosia ja tavoittelee Ciriä taikakeinoin. Pettureita ja salajuonia paljastuu, mutta Cirin kohtalo pysyy hämärän peitossa.

"(...) kirjan dramaattiset kohtaukset ovat vertahyytävän hienoja." – Elli Leppä, Tähtivaeltaja

muokattu 02.06.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

TulisydänSeitsemän kuningaskunnan ritariTalvisateet (Vuorileijonan varjo, #7)Tuulien koti (Vuorileijonan varjo, #8)Tilinteon aika (Vuorileijonan varjo, #10)

Kirja-arvioita (1)

Eija avatar
Kirjoittanut
4.5
Kerrassaan hienoa kerrontaa jälleen. Oikeastaan sarjan jokainen osa on ollut omanlaisensa tyylillisesti – niin se on tässäkin. Tarinaa kerrotaan paljon epäjärjestyksessä takaumien kautta. Kirja muodostuu todella hienosti rakennetuista sisäkkäisistä tarinalinjoista, missä näkökulma vaihtuu sujuvasti lennosta. Kuitenkin paletti pysyy hyvin kasassa eikä ole sekava. Verrattuna Tulikasteeseen huumori on vähäistä tai oikeastaan olematonta. Ansiot ovat muualla. Tarina etenee ... (lisää)
Paikalla 24 vierailijaa
Uusin jäsen: Sanna Karppinen
Jäseniä yhteensä: 9656