Langennut
Keskiarvo 3.22
3.22 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (88)
Kirjahyllytilastot

Langennut

Lauren Kate
Julkaistu: helmikuu 1, 2017 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Fallen
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: elokuva, enkelit

Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Luce Pricen epäillään sytyttäneen tulipalon, jossa hänen poikaystävänsä kuoli, ja rangaistukseksi hän joutuu tiukan vartioinnin sisäoppilaitokseen, missä kaikki muut oppilaat vaikuttavat sosiopaateilta. Uudessa koulussa Luce kohtaa Danielin, arvoituksellisen, etäällä pysyttelevän pojan, joka vetää tyttöä puoleensa kuin magneetti.

Luce haluaa selvittää Danielin mysteerin hinnalla millä hyvänsä. Totuuden tavoittelu vie hänet osalliseksi sielua ravistelevaan draamaan, eikä mikään ole enää sitä miltä näyttää...

Langennut on trillerimäinen yliluonnollinen romanssi, jossa kirotut rakastavaiset uhmaavat kohtaloaan. Kirjasta tehty elokuva tulee elokuvateattereihin alkuvuodesta 2017, ja sen on ohjannut palkittu Scott Hicks (Loisto; Lumi peittää setripuut). Lauren Kate on amerikkalainen menestyskirjailija, jonka kirjoja on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle.

muokattu 01.02.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Uhanalainen (Susiraja, #2)Aamunkoi (Houkutus, #4)Epäilys (Houkutus, #3)ViettelysVäristys (Väristys, #1)

Kirja-arvioita (5)

Keskiyön kyyhkynen avatar
Kirjoittanut
4.0
Törmäsin ensimmäisen kerran Lauren Katen Langennut kirjaan noin vuosi sitten. Olin aivan innoissani kirjasta, mutta huomatessani kirjan kustantamisen vain siirtyvän ja siirtyvän petyin. No, nyt sen vihdoin sain ja odotus oli kyllä sen arvoista! Pidin siitä, että kirja ei matkinut muita vaan erosi särmikkyydellään. Kirjasta löytyi pari sanaa, joiden tarkoitus oli minun selvitettävä sanakirjasta... Meillä kaikilla ei ole käsitystä hankalista termeistä, joita kirjaan oli ... (lisää)
Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.0
Tätä sitä kovasti hypetettiin ja odotettiin, suomennos siirtyi ja siirtyi siirtymistään, elokuvasta huhuttiin ja sen pitäisi tulla ulos tänä vuonna, mutta silti sitä ei näe missään uutisista. Mainoskikka? En tiedä. Vihdoin kuitenkin minäkin sain tämän kirjan hyppysiini. Odotin kyllä vähän jotenkin jännempää ja koukuttavampaa tarinaa, mutta omalta osalta tämä jäi kyllä aika laimeaksi. Useaan otteeseen tätä lukiessa minulle tuli mieleen jokin muu kirja, niin paljon oli ... (lisää)
lolde avatar
Kirjoittanut
4.0
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Pyrexia avatar
Kirjoittanut
2.5

Näin tästä elokuva-trailerin, joka tuntui mielenkiintoiselta ja tästä syystä hommasin kirjan itselleni. Elokuvaa en siis ole nähnyt, joten kirjan sai lukea "puhtaalta pöydältä". En ihastunut tähän kirjaan, tuntui kuin olisi lukenut ja lukenut, mutta mitään mielenkiintoista ei tapahdu, mikään ei etene, junnataan paikallaan, päähenkilö on niin rakastunut henkilöön joka tuntuu tavoittamattomalta, ja moni niin "mysteerinen" hahmo oli niin arvattavissa, että ei oikein ... (lisää)

Xira avatar
Kirjoittanut
1.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Paikalla 1 jäsen ja 58 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Lol
Jäseniä yhteensä: 9672