Gladiaattori: Katutaistelija (Gladiaattori, #2)
Keskiarvo 4.70
4.70 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Gladiaattori: Katutaistelija

Simon Scarrow
Julkaistu: 2012 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Gladiator: Street Fighter
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Pekka Tuomisto. Sidottu.

Historiallinen seikkailu jatkuu

On vuosi 61 ennen ajanlaskun alkua. Nuori Marcus Cornelius Primus on edennyt taistelutaidoillaan sitkeästä ja vahvasta gladiaattorikoululaisesta itsensä Julius Caesarin veljentyttären henkivartijaksi. Samalla Caesar haluaa Marcuksen pitävän silmänsä auki Rooman valtaa uhkaavien juonittelujen varalta.

Marcuksen oma päämäärä on yhä sama kuin päivänä, jona veronkantaja Decimuksen miehet tappoivat hänen isänsä ja tuhosivat hänen lapsuutensa: vapauttaa äitinsä orjuudesta ja saattaa Decimus vastuuseen teoistaan. Nyt pojan harteita painaa kuitenkin toinen, vielä suurempi salaisuus menneisyydestä, jonka paljastuminen roomalaisille tietäisi hänelle varmaa kuolemaa.

Katutaistelija on toinen osa Simon Scarrow'n kiitetyssä ja kiihkeätempoisessa nuortenkirjasarjassa, joka tuo universaalin teemansa kautta antiikin historian lähelle nuorta lukijaa. Keskellä historian suuria mullistuksia Marcuksen on kirjaimellisesti taisteltava oma tiensä lapsuudesta miehuuteen.

muokattu 22.02.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Gladiaattori: Taistelu vapaudesta (Gladiaattori, #1)Benjamin Hawk ja timanttitasangon arvoitus (Benjamin Hawk, #4)Benjamin Hawk ja merten aave (Benjamin Hawk, #3)FatalNinja – Varjosoturi (FatalNinja, #2)Benjamin Hawk: Myrsky nousee (Benjamin Hawk, #2)
Paikalla 2 jäsentä ja 32 vierailijaa
Jukuke, Wanda
Uusin jäsen: Zahra Osman
Jäseniä yhteensä: 9588