Gabriel Hullo & keskiyön kestit

Juha-Pekka Koskinen
Julkaistu: 2014 (Haamu)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, lapset
Avainsanat: kotimainen, kummitukset

Gabriel Hullo & keskiyön kestit: Tämä on tarina pienestä pojasta nimeltään Gabriel Hullo, jota ystävät ja aaveet kutsuvat Kaapoksi. Kuvitus: Miranda Koskinen. Sidottu.

Gabriel Hullo on omalaatuinen poika, jolla on vilkas mielikuvitus, kaipaus kauhutarinoihin ja ystävinään iso-isien aaveet, kenraali Paulus ja merikapteeni Hullo.

Eräänä kesäpäivänä Gabriel tapaa merikapteeni Hullon haamun apeissa tunnelmissa – aaveena olo on yksinäistä. Yhdessä he päättävät järjestää kemut ullakolla, kun Gabrielin äiti lähtee työmatkalle. Innokkaan juhlasuunnittelun ollessa kuumimmillaan ilmestyy odottamaton uhka: äiti onkin järjestänyt lapsenvahdiksi hermoheikon Kaisa-tädin.

Miten keskiyön kestit mitenkään voivat onnistua kummituskammoisen tädin vahtivien silmien alla?

Runomittaan riimitelty kekseliäs ja kauheankepeä tarina kertoo rivienvälistä tarinaa tummaan pukeutuvasta pojasta, jonka on ehkä helpompi tulla toimeen kotitalon kummitusten kanssa kuin oikeiden elävien ihmisten.

(muokattu 26.09.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kivienkelit (Lasilapset, #3)Hopeapoika (Lasilapset, #2)Hyvää yötä, zombit (Kauhukartano, #8)Hirviöiden hiusmuotoilija (Kauhukartano, #9)Kummallisen kreivin kohtalo (Kauhukartano, #6)
Paikalla 48 vierailijaa
Uusin jäsen: Aada
Jäseniä yhteensä: 8770