Gabriel Hullo & keskiyön kestit
Keskiarvo 3.00
3.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Gabriel Hullo & keskiyön kestit

Juha-Pekka Koskinen
Julkaistu: 2014 (Haamu)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, lapset
Avainsanat: kotimainen, kummitukset

Gabriel Hullo & keskiyön kestit: Tämä on tarina pienestä pojasta nimeltään Gabriel Hullo, jota ystävät ja aaveet kutsuvat Kaapoksi. Kuvitus: Miranda Koskinen. Sidottu.

Gabriel Hullo on omalaatuinen poika, jolla on vilkas mielikuvitus, kaipaus kauhutarinoihin ja ystävinään iso-isien aaveet, kenraali Paulus ja merikapteeni Hullo.

Eräänä kesäpäivänä Gabriel tapaa merikapteeni Hullon haamun apeissa tunnelmissa – aaveena olo on yksinäistä. Yhdessä he päättävät järjestää kemut ullakolla, kun Gabrielin äiti lähtee työmatkalle. Innokkaan juhlasuunnittelun ollessa kuumimmillaan ilmestyy odottamaton uhka: äiti onkin järjestänyt lapsenvahdiksi hermoheikon Kaisa-tädin.

Miten keskiyön kestit mitenkään voivat onnistua kummituskammoisen tädin vahtivien silmien alla?

Runomittaan riimitelty kekseliäs ja kauheankepeä tarina kertoo rivienvälistä tarinaa tummaan pukeutuvasta pojasta, jonka on ehkä helpompi tulla toimeen kotitalon kummitusten kanssa kuin oikeiden elävien ihmisten.

muokattu 26.09.2018

Muita kirjoja joista saatat pitää

Levoton paronitar (Kauhukartano, #7)Hirviöiden hiusmuotoilija (Kauhukartano, #9)Kummallisen kreivin kohtalo (Kauhukartano, #6)Hyvää yötä, zombit (Kauhukartano, #8)Kivienkelit (Lasilapset, #3)
Paikalla 3 jäsentä ja 38 vierailijaa
Fievre, LordStenhammar, Eija
Uusin jäsen: Ilona
Jäseniä yhteensä: 9574