Rob McCool ja Krimin jalokivi

Tatu Kokko
vaihtoehtohistoria, nuoret, seikkailu
Rob McCool ja Krimin jalokivi (Rob McCool #1) - Tatu Kokko7.66

Sidottu.

Rob McCoolin saagassa yhdistyvät irlantilaiset legendat, pohjoinen luonto, futuristinen teknologia ja huimat seikkailut ennenkokemattomalla tavalla.

McCoolin veljekset ovat Fennoniaan asettuneen ryöväriklaanin nuoria sotureita, tunnettuja siitä, etteivät malta pysyä erossa vaikeuksista.

Novgorodin prinssi Vladimir valmistautuu sotaan. Hän aikoo murtaa salaperäisen Pandoran kantaman koodin, joka on avain varmaan voittoon. Rob McCool veljineen sattuu paikalle, kun Pandoraa kuljettavan lentoristeilijän kimppuun hyökätään. Alus joutuu tuuliajolle ja haaksirikkoutuu jättimäisen tunturin laelle. Veljekset eivät malta pitää näppejään erossa tapahtumista ja sotkevat prinssi Vladimirin suunnitelmat pahan kerran.

Värikkäät henkilöhahmot, koukuttava kerronta ja runsas toiminta tempaavat mukaansa unohtumattomaan seikkailuun, jota siivittää vilkas sanailu ja hurtti huumori.

Tatu Kokko on kirjoittanut teoksen käsikirjoituksen blogissa yhteistyössä nuorten kanssa. Kirjan loppusivuilta löytyvät kirjailijan kiitokset ja yhteistyöhön osallistuneiden nimet.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: toukokuu 25, 2015
Kustantaja: Icasos
Tyylit: vaihtoehtohistoria, nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen
Arvosanalla: 7.66/10
Arvosanoja: 3
Muokattu: lokakuu 30, 2017

Rob McCool -kirjasarja

Rob McCool ja Krimin jalokivi (Rob McCool #1)7.66
Rob McCool ja Kirottu metsä (Rob McCool #2)

Kirja-arvioita

7/10 |
syyskuu 13, 2015
Sain tämän arvostelukappaleeksi itselleni joku aika takaperin ja viimein sain luettua tämän loppuun. Nuorille suunnattu tarina lähtee liikkeelle hiukan hitaasti veljesten ollessa vielä nuoria poikia. Alku oli ehkä vähän tahmea, mutta ...