Rob McCool ja Krimin jalokivi (Rob McCool, #1)
Keskiarvo 3.83
3.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Rob McCool ja Krimin jalokivi

Tatu Kokko
Julkaistu: toukokuu 25, 2015 (Icasos)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: vaihtoehtohistoria, nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

Rob McCoolin saagassa yhdistyvät irlantilaiset legendat, pohjoinen luonto, futuristinen teknologia ja huimat seikkailut ennenkokemattomalla tavalla.

McCoolin veljekset ovat Fennoniaan asettuneen ryöväriklaanin nuoria sotureita, tunnettuja siitä, etteivät malta pysyä erossa vaikeuksista.

Novgorodin prinssi Vladimir valmistautuu sotaan. Hän aikoo murtaa salaperäisen Pandoran kantaman koodin, joka on avain varmaan voittoon. Rob McCool veljineen sattuu paikalle, kun Pandoraa kuljettavan lentoristeilijän kimppuun hyökätään. Alus joutuu tuuliajolle ja haaksirikkoutuu jättimäisen tunturin laelle. Veljekset eivät malta pitää näppejään erossa tapahtumista ja sotkevat prinssi Vladimirin suunnitelmat pahan kerran.

Värikkäät henkilöhahmot, koukuttava kerronta ja runsas toiminta tempaavat mukaansa unohtumattomaan seikkailuun, jota siivittää vilkas sanailu ja hurtti huumori.

Tatu Kokko on kirjoittanut teoksen käsikirjoituksen blogissa yhteistyössä nuorten kanssa. Kirjan loppusivuilta löytyvät kirjailijan kiitokset ja yhteistyöhön osallistuneiden nimet.

muokattu 30.10.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mieletön museo (Haavekaupunki, #5)Missä on Paititin maa?Gladiaattori: Taistelu vapaudesta (Gladiaattori, #1)Vihreän virran salaisuus (Seikkailukirjasto, #4)Angedelin prinsessa (Roistoakatemia, #3)

Kirja-arvioita (1)

Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.5
Sain tämän arvostelukappaleeksi itselleni joku aika takaperin ja viimein sain luettua tämän loppuun. Nuorille suunnattu tarina lähtee liikkeelle hiukan hitaasti veljesten ollessa vielä nuoria poikia. Alku oli ehkä vähän tahmea, mutta mitä pidemmälle tätä luki, sitä enemmän huomasi kahmivansa sivuja toisensa jälkeen. Pidin kyllä hahmoista vaikka suurin osa jäi vähän vielä peittoon. Suosikiksi kohosi ehdottomasti has'hassin Asha koska hänessä oli luonnetta ... (lisää)
Paikalla 35 vierailijaa
Uusin jäsen: Maria Ketola
Jäseniä yhteensä: 9451