Vainuttu (Susiraja #4) - Elina Rouhiainen 8.20   123

Sidottu, kansipaperi.

Kuuman sarjan huikea huipennus!

Voiko rakkaudella olla mahdollisuutta, kun voitettavana ovat yliluonnollisen suuret esteet ja henkeä uhkaavat vaarat?

Siitä lähtien kun Raisa tapasi Mikaelin ensimmäistä kertaa, pojan siniset silmät ovat seuranneet häntä. Mutta liian monet asiat repivät heitä eroon toisistaan. Mikael on ihmissusi. Raisa on daimon, minkä merkitys kaikessa hurjuudessaan on vasta alkanut avautua.

Raisa on taidetta rakastava kaupungin kasvatti, Mikaelin koti on Kainuun metsissä ja hän haluaa omistautua lääketieteelle ja yhteisönsä auttamiselle. He ovat hellepäivä ja pakkasyö, ja heitä ajavat takaa tuhoa lietsovat voimat.
Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu syyskuu 10, 2015 (Tammi)
Tietoja muokattu syyskuu 1, 2016

Susiraja

Sarja sisältää 4 pääteosta ja yhteensä teoksia 4 kpl.

Kesytön (Susiraja #1) 8.34   366
Uhanalainen (Susiraja #2) 7.78   242
Jäljitetty (Susiraja #3) 7.66   178
Vainuttu (Susiraja #4) 8.20   123

Kirja-arviot & arvosanat

Moonshadow
Arvosanat 82
Kirja-arviot 6
Viestit 0
kesäkuu 6, 2023
10 / 10

Siitä on jo melkein vuosi, kun luin tämän kirjasarjan. Muistan kuitenkin vieläkin, millaisen vaikutuksen se minuun teki. Yksi parhaista lukemistani kirjasarjoista! Ainoa miinus on se, miten tähän tuotiin kreikkalaista mytologiaa mukaan. Sarja olisi hyvin voinut pysyä Suomessa.

Joka tapauksessa Rouhiainen osaa kirjoittaa hyvin, tekstiä oli helppo lukea ja se osattiin pitää mielenkiintoisena. Kaikki hahmot olivat ihania omalla tavallaan.

_kirjakeiju_
Arvosanat 410
Kirja-arviot 339
Viestit 0
syyskuu 29, 2019
9 / 10

Sarjan viimeinen osa oli täynnä yllätyksiä, edellisen osan jälkeen minulla ei ollut enää mitään odotuksia tälle kirjalle. En oikein pitänyt kirjan alusta, mutta loppua kohden aloin lämpenemään. Olen aivan tyytyväinen, että sarja loppui kuten loppui.

Kirsi
Arvosanat 285
Kirja-arviot 2
Viestit 0
elokuu 6, 2017
8 / 10

Aluksi tuntui ettei tarina oikein etene kun se jo äkkiä onkin täydessä vauhdissa. Paljon tapahtui ja välillä ei oikein mitään. Kirja oli hyvä! Yllättävän mutta silti niin "no niin tietysti" lopun kanssa. 

Janski_hah
Arvosanat 99
Kirja-arviot 14
Viestit 0
joulukuu 16, 2015
8 / 10

Tykkäsin kovasti kirjasta, mutta se loppui ihan selvästi kesken. Toivon, että kirjasarja jatkuisi vielä. :)

Myrsky10
Arvosanat 257
Kirja-arviot 155
Viestit 0
joulukuu 12, 2015
8 / 10

Erittäin hyvä kirja. Tarina etenee sujuvasti ja koukuttaa helposti. Selventää joitakin aiemmissa kirjoissa tapahtuneita asioita. Suosittelen lämpimästi niille, jotka ovat lukeneet muutkin osat :)

ilona_milla
Arvosanat 36
Kirja-arviot 19
Viestit 0
joulukuu 5, 2015
8 / 10

En pitänyt kauheesti Jäljitetystä, mutta Vainuttu oli kyllä susirajan arvoinen päätös! Kirjotin arvostelun blogiin: http://ilonasinspirations.blogspot.fi/2015/12/kirja-arvostelu-elina-rouhiainen.html

Sunsetbeach
Arvosanat 255
Kirja-arviot 15
Viestit 0
lokakuu 14, 2015
8 / 10

Pidin sarjasta paljon ja odotukseni olivat korkealla sen päätösosasta. Kreikkalaiset kuviot olivat ripaus uutta susien sekaan ja siksi olisin ehkä toivonut siltä suunnalta enemmän. Hieman ontto tunne jäi kalvamaan, mutta muuten olen oikein tyytyväinen kirjaan. Pidän ja suosittelen!

Q_Black
Arvosanat 248
Kirja-arviot 240
Viestit 111
syyskuu 26, 2015
7 / 10

Kun posti toimi tämän kotiin, minun oli ehdottomasti päästävä lukemaan tämä ennen muita kirjoja. Ensimmäinen osa tästä sarjasta sai minut kiintymään tähän maailmaan aivan totaalisesti. Olen ollut aiemmin vähän skeptinen suomeen sijoittuvien fantasia-kirjojen suhteen, mutta Kesytön muutti mieleni. Hukkavaara oli heti alusta todella mielenkiintoinen ja houkuttava maailmaa, ja melkein kiljuin ääneen kun hahmot palasivat Hukkavaaraan tässä viimeisessä osassa. Olisin lukenut Hukkavaarasta paljon enemmänkin kuin mitä kirjoissa oli. Daimon-kuvio jäi minulle edelleen aika etäiseksi asiaksi koska sudet veivät kaiken huomioni. Ehkä minusta on vieläkin vähän vaikea sulatella noita kreikan kuvioita, mutta ei se kirjasta huonompaa tee vaan antaa siihen vähän erikoista säväystä. Loppu olikin sitten tapahtumaa täynnä ja viimeisillä sivuilla tuntui, että putosin vähän kärryiltä Raisan "palatessa" taas kuvioihin. Hiukan haikeita fiiliksiä herättivät nämä viimeiset sivut, mutta onneksi minulla on kaikki neljä kirjaa hyllyssä jotka voi lukea uudelleenkin jos siltä tuntuu.

Emili@
Arvosanat 40
Kirja-arviot 9
Viestit 2
syyskuu 26, 2015
8 / 10

Kirjan takakannen kuvauksen luettuani pelästyin niin pahanpäiväisesti, etten pystynyt aivan täysin nauttimaan kirjan keskivaiheen tapahtumista, vaan mahdollinen kamala loppuratkaisu kummitteli mielessäni jatkuvasti. Kuitenkin näin jälkikäteen sanottuna itse tarina ja sen henkilöt saivat upealle tarinalleen, hienolle matkalleen, täydellisen lopetuksen. Tarinan ja sen henkilöiden kehityksen ohella myön kirjailijan itsensä kehitys oli minusta varsin hyvin huomattavissa monissa kohdissa, mikä on aivan mahtava asia. Jään kaipaamaan susirajaa kovasti! Hieno päätös mahtavalle sarjalle, ei voi muuta sanoa!

Infernal
Arvosanat 150
Kirja-arviot 1
Viestit 1
syyskuu 19, 2015
9 / 10

Tykkäsin todella paljon tästä kirjasarjasta! Vainuttu oli muiden osien tapaan todella hyvä ja juuri omaan makuuni sopiva. Lopetus oli hyvin mielenkiintoinen, sen verraan hämilleen se veti, että muutamaan otteeseen oli luettava uudestaan, ennen kuin uskoin lukemani...

Venla Salonen
Arvosanat 4
Kirja-arviot 1
Viestit 0
marraskuu 5, 2015
10 / 10
Sisältää juonipaljastuksia