Mestarin kosto

Eoin Colfer
fantasia, historia, nuoret, seikkailu
Mestarin kosto (W.A.R.P. #3) - Eoin Colfer7.96

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Sidottu, kansipaperi.

Historiaa on turha yrittää paeta...

FBI-agentti Chevie Savano on yhä jumissa 1800-luvun Lontoossa ja auttaa ystäväänsä, taikuripoika Rileytä, joka pyrkii epätoivoisesti saamaan vapaaksi vankilassa istuvan veljensä Porkkana-Tomin. Varman tiedon mukaan Tom odottaa siellä hirttotuomiota maksamattomien velkojen takia. WARP-madonreikä ei kuitenkaan jätä Chevietä ja Rileytä rauhaan, eikä aikaakaan kun heidät imaistaan jälleen uudelle aikamatkalle.

Parivaljakko päätyy vuoteen 1647 Mandraken pikkukaupunkiin, jota toinen toistaan karmivammat hirviöt ja noidat vainoavat. Kaupungin suojelijana toimii pelätty ja kunnioitettu noidanmetsästäjä, jolla on ylimaalliset voimat ja hämärä menneisyys.

Kun Chevie julistetaan noidaksi ja aiotaan polttaa roviolla, Rileylle tulee todella kiire ehtiä hätiin. Pystyykö nuori taikuri estämään noidanmetsästäjän tuhoisat suunnitelmat ennen kuin on liian myöhäistä?

Kolmas korkeaoktaaninen WARP-seikkailu Artemis Fowlin luojalta vie lukijansa kiehtovalle matkalle Oliver Cromwellin ajan ja noitavainojen Englantiin, jossa kaikki ei ehkä ole ihan sitä miltä näyttää.

Keskustelua: Eoin Colfer :: viestejä 11 kpl
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Adlibris tarjoaa 10% alennuksen kaikista tuotteista koodilla FALL4BOOKS (voimassa 22.-24.10.)

Julkaistu: syyskuu 28, 2015
Kustantaja: WSOY
Tyylit: fantasia, historia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: 1800-luku, aikamatkustus, noidat
Alkuperäinen nimi: The Forever Man
Arvosanalla: 7.96/10
Arvosanoja: 27
Muokattu: elokuu 29, 2016

W.A.R.P. -kirjasarja

Salamurhaajan oppipoika (W.A.R.P. #1)7.64
Pyövelin vallankumous (W.A.R.P. #2)7.78
Mestarin kosto (W.A.R.P. #3)7.96

Kirja-arvioita

9/10 |
joulukuu 04, 2015
Tämä kirja sai minut vuoroin hihittelemään kaksin kerroin Colferin piilottamille vitseille, vuoroin rypistämään kulmiani, kun kuollut ei ole kuollut ja se toinenkin kuollut herää henkiin. Myös kvanttifysiikka on huvittavan monimutkaista, ...
9/10 |
lokakuu 30, 2015
Huikea kirja. Colfer todella osaa asiansa. Takakannen luettuani en ollut kovin innostunut. Yksi sarjan huonoista puolista on nimittäin se, että edellisen kirjan tapahtumat ehtii helposti pääpiirteitä lukuunottamatta unohtaa ennen seuraavan ...