Taivaan avain (Endgame–trilogia, #2)
Keskiarvo 3.76
3.76 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (45)
Kirjahyllytilastot

Taivaan avain

James Frey, Nils Johnson-Shelton
Julkaistu: lokakuu 6, 2015 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Sky Key
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Ulla Selkälä. Sidottu.

Loppupelin toinen kierros: panokset kovenevat

Suuren luokan fantasiakamppailu maailman herruudesta saa jatkoa – kirjan vihjeisiin perustuvan arvoituspelin palkintona miljoonan dollarin arvosta kultaa!

Ulkoavaruudesta saapuneiden mahtavien olentojen julistama kilpa maapallon kohtalosta on siirtynyt seuraavaan vaiheeseen. Kun ensimmäinen kierros päättyi Maan avaimen löytymiseen, osa 12 ikivanhan sukukunnan pelaajasta oli jo karsiintunut kisasta.

Nyt Sarahin, Jagon ja muiden selviytyjien on ryhdyttävä taisteluun siitä, kuka saa haltuunsa Taivaan avaimen, jonka löytäjä voittaa Loppupelin toisen kierroksen. Kaikki keinot ovat sallittuja – edessä on intohimoinen kilpajuoksu Maan kolkasta kolkkaan...

muokattu 12.06.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Lentävien lautasten arvoitus (Seikkailukirjasto, #35)Ristiretki farkuissaEtelämeren salaisuusAvaruuden seikkailijatSeikkaileva robotti

Kirja-arvioita (3)

rudi92 avatar
Kirjoittanut
5.0
Taivaan avain on loistava jatko-osa loistavalle sarjalle. Se jatkaa suoraan siitä mihin ensimmäinen osa jäi. Henkilöt pysyvät aika lailla samanlaisina kuin ensimmäisessäkin osassa ja pidin siitä. Myös juoni veti jälleen heti mukaansa. Toivon, että kolmas osa tulee pian, sillä tämä sarja todellakin koukuttaa ja vie mukaansa.
HeirOfMist avatar
Kirjoittanut
4.0

Sama kun edelliseen eli suostittelen nälkäpelin faneille tätä kirjaa

 

Argentum avatar
Kirjoittanut
5.0
Taivaan avain oli loistava jatke Loppupeli-sarjalle! Juoni on mukaansatempaava, niin kuin kirjalta odotinkin! Kirjassa oli käännekohtia ja yllätyksiä. Kilpajuoksu taivaan avaimen luo oli kovaa ja suunnitelmat siihen käsiksi käymiseen, olivat joksiinkin monimutkaiset. Kun loppuratkaisun hetki oli käsillä jännityksen määrä oli huipussaan. Olin toddella tyytyväinen ratkaisuun! Hahmot, ovat pitäneet omat luonteensa, joka on hyvä asia, heihin pystyi samaistumaan ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 47 vierailijaa
Kuurankukka, LordStenhammar
Uusin jäsen: Sirpa Latvalehto
Jäseniä yhteensä: 9454