Taivaan avain (Endgame–trilogia, #2)
Keskiarvo 3.70
3.70 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10Arvosanoja (35)
Kirjahyllytilastot

Taivaan avain

James Frey, Nils Johnson-Shelton
Julkaistu: lokakuu 6, 2015 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Sky Key

Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Ulla Selkälä. Sidottu.

Loppupelin toinen kierros: panokset kovenevat

Suuren luokan fantasiakamppailu maailman herruudesta saa jatkoa – kirjan vihjeisiin perustuvan arvoituspelin palkintona miljoonan dollarin arvosta kultaa!

Ulkoavaruudesta saapuneiden mahtavien olentojen julistama kilpa maapallon kohtalosta on siirtynyt seuraavaan vaiheeseen. Kun ensimmäinen kierros päättyi Maan avaimen löytymiseen, osa 12 ikivanhan sukukunnan pelaajasta oli jo karsiintunut kisasta.

Nyt Sarahin, Jagon ja muiden selviytyjien on ryhdyttävä taisteluun siitä, kuka saa haltuunsa Taivaan avaimen, jonka löytäjä voittaa Loppupelin toisen kierroksen. Kaikki keinot ovat sallittuja – edessä on intohimoinen kilpajuoksu Maan kolkasta kolkkaan...

Muokannut Jussi (12.06.2016)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sumun tyttö (Zone 5, #6)Atomivene AaveLascaux'n luolat (Otavan nuortenkirjoja, #4)Kirjoitus kuun valossa (Zone 5, #1)Missä on Paititin maa?

Kirja-arvioita (2)

rudi92 avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Taivaan avain on loistava jatko-osa loistavalle sarjalle. Se jatkaa suoraan siitä mihin ensimmäinen osa jäi. Henkilöt pysyvät aika lailla samanlaisina kuin ensimmäisessäkin osassa ja pidin siitä. Myös juoni veti jälleen heti mukaansa. Toivon, että kolmas osa tulee pian, sillä tämä sarja todellakin koukuttaa ja vie mukaansa.
Argentum avatar
Kirjoittanut ()
5.0
Taivaan avain oli loistava jatke Loppupeli-sarjalle! Juoni on mukaansatempaava, niin kuin kirjalta odotinkin! Kirjassa oli käännekohtia ja yllätyksiä. Kilpajuoksu taivaan avaimen luo oli kovaa ja suunnitelmat siihen käsiksi käymiseen, olivat joksiinkin monimutkaiset. Kun loppuratkaisun hetki oli käsillä jännityksen määrä oli huipussaan. Olin toddella tyytyväinen ratkaisuun! Hahmot, ovat pitäneet omat luonteensa, joka on hyvä asia, heihin pystyi samaistumaan ... (lue lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 64 vierailijaa
Nokka10
Uusin jäsen: Hans
Jäseniä yhteensä: 7915