Paljastettu (Yön talo, #11)
Keskiarvo 3.47
3.47 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (62)
Kirjahyllytilastot

Paljastettu

P. C. Cast, Kristin Cast
Julkaistu: syyskuu 24, 2015 (Otava)
Alkuperäinen nimi: Revealed
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Neferet on vaarallisempi kuin koskaan ja on päättänyt kostaa niin Zoeylle kuin tämän ystäville. Kaaos on valloillaan Tulsassa ja tilanteesta syytetään Yön taloa. Pystyykö Zoey pysäyttämään Neferetin ajoissa ennen kuin tilanne räjähtää käsiin?

muokattu 24.09.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)Isadella: Sydän murskana (Isadella, #2)Selviytyjät (Intertwined, #2)Pelastettu (Yön talo, #12)Jäljitetty (Susiraja, #3)

Kirja-arvioita (6)

Emili@ avatar
Kirjoittanut
3.5
Odotin kirjan ilmestymistä kuin kuuta nousevaa, mutta ikäväkseni jouduin hieman pettymään: kaikki aikaisemmat osat nimittäin nostattivat riman aika korkealle... Kirjan juoni tuntui lähinnä junnaavan paikallaan, eikä sen punaisesta langasta oikein tahtonut saada kiinni. Minusta tämä osa kokonaisuudessaan tuntui olevan hieman turha "väliosa" seuraavalle kirjalle, jonka uskon kuitenkin vievän tämän huikean sarjan ihan kunnialla loppuun.. Oli kuitenkin ihanaa jälleen palata Yön ... (lisää)
Luinwen avatar
Kirjoittanut
2.0

Vähän väsähtäneempi ja venytetyn tuntuinen osa pitkässä kirjasarjassa.

Lue koko arvostelu täältä: https://haaveenakirjailijanura.blogspot.fi/2017/08/kirja-arvostelu-p-c-cast-kristin-cast.html

Janski_hah avatar
Kirjoittanut
3.0
Olen aina tykännyt tästä sarjasta, mutta tämä osa oli mielestäni pettymys. Zoey alkaa olemaan jopa rasittava ajatuksineen. Mutta silti aion lukea seuraavankin osan. Joka on valitettavasti viimeinen.
lolde avatar
Kirjoittanut
3.5
Paljastettu oli tekstiltään tähän mennessä paras, kirjassa ei ollut niin paljoa kinastelua sun muuta ylimääräikstä ja turhaa, mitä muissa kirjoissa oli. Myös Zoey alkoi tuntua jopa siedettävältä, luultavasti johtuu mustan magian vaikutuksesta häneen, mutta se kelvatkoon. Täytyy kuitenkin sanoa, että valitettavasti tämäkin osa edeltäjiensä tavoin junnasi aika ajoin paikoillaan.
Myrsky10 avatar
Kirjoittanut
3.0
Hyvä kirja, kuten sarjan muutkin osat tähän mennnessä. Ei paras kirja missään nimessä, mutta hyvä kuitenkin. Tämä kirja selvensi mukavasti Neferetin taustoja, joten moni asia selkeytyi paljon ja siksi kirja oli jopa koukuttava.
Q_Black avatar
Kirjoittanut
3.5
Voi kääk, tämä on jo toiseksi viimeinen kirja tästä sarjasta! Mitä sitä sitten odottaa kun tämäkin loppuu? Yöntalo on kyllä tarjonnut vuosien aikana viihdettä, vihastumisia ja ihastumisia. Se on kevyttä luettavaa joka tempaisee mukaansa joka kerta. Ehkä kirjojen määrää ajateltuna hiukan venytetty sarja, mutta jokainen kirja on kyllä silti ollut luettavissa koska näistä hahmoista nyt vaan lukee mielellään. Tässä osassa nyt ei sinänsä tapahdu mitään merkittävää ... (lisää)
Paikalla 1 jäsen ja 55 vierailijaa
haplotus
Uusin jäsen: Zahra Osman
Jäseniä yhteensä: 9588