Tulenetsijät (Baabel, #1)
Keskiarvo 2.94
2.94 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (8)
Kirjahyllytilastot

Tulenetsijät

Richard Farr
Julkaistu: lokakuu 5, 2015 (Otava)
Alkuperäinen nimi: The Fire Seekers
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, jännitys, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Peikko Pitkänen. Sidottu.

Ihmisiä katoaa ympäri maailmaa. Ihmiskunta tuhoutuu, julistaa uskonlahko. Mihin tai kehen voi uskoa? Trillerimäinen sarja alkaa!

17-vuotiaan Danielin elämä mullistuu, kun äiti kuolee kiipeilyonnettomuudessa. Ja yhtäkkiä Danielin muinaisia kieliä tutkiva isä katoaa.

Liittyvätkö tapahtumat jotenkin Kreetalta löytyneeseen Faistoksen kiekkoon, jonka mystisiä kirjoitusmerkkejä Danielin isä on yrittänyt tulkita? Onko niillä jokin yhteys uskonlahkoon, jonka johtaja julistaa ihmiskunnan historian lähestyvän pian päätepistettään?

Daniel ryhtyy etsimään isäänsä ystäviensä Moragin ja Roskon kanssa. Kuka on vihollinen, jota vastaan nuorten pitää taistella?

muokattu 06.10.2015

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kevätuhrit (Kevätuhrit, #1)The Ghost Network: Käynnistä (The Ghost Network, #2)Marsin mies Amerikassa (Seikkailusarja, #13)Ansassa (Kevätuhrit, #2)Kukaan ei kaipaa sinua

Kirja-arvioita (1)

Matti Karjalainen avatar
Kirjoittanut
2.0
Richard Farrin "Tulenetsijät" (Otava, 2015) alkaa kohtalaisen kiinnostavana trillerinä, jossa seitsemäntoistavuotias nuorukainen joutuu tekemisiin salaperäisen uskonlahkon ja sen karismaattisen johtajan kanssa. Historia, uskonnot, ideologiat, arkeologia ja kielitiede näyttelevät tarinassa merkittävää roolia. Peruspalikat ovat siis kohdallaan. Lukiessani huomasin hetkittäin miettiväni, että mahtaakohan tämä ylöstempauksineen mennä uskonnollisen jännityskirjallisuuden genreen ... (lisää)
Paikalla 2 jäsentä ja 34 vierailijaa
Pisania, Jossu89
Uusin jäsen: valde määttä
Jäseniä yhteensä: 9318